Domov >

Bioenergija Domančič

Bioenergija, metoda Domančič - ena izmed izjemno učinkovitih metod alternativnega zdravljenja, ki jo je desetletja raziskoval in osnoval svetovno priznani zdravilec Zdenko Domančič, in je znanstveno-medicinsko preverjena metoda, ki se jo uspešno izvaja že 30 let.

Cilj zdravljenja z bioterapijo po metodi Domančič je zmanjšanje ali odstranjevanje zdravstvenih težav, obogatiti človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto. Bioenergija vedno poskuša delovati holistično, kar pomeni, da zdravi človeka celostno in pri tem preseže vzrok, ki bi sicer onemogočal okrevanje. Zato je največkrat uspešna tudi takrat, ko uradna medicina človeku ne zmore pomagati na učinkovit način.

O rezultatih medicinskega preverjanja metode Domančić in izjemni učinkovitosti le-te, največ povedo besede dr.sci. med. Josipa Čičeka: "Po vseh mojih medicinskih spoznanjih in zdravniškem poklicu, bi moral Rudolf Pavliša biti mrtev v roku 48 ur, on pa je še vedno živ, celo okreva! Ne, to enostavno ne verjamem. Če bi mi nekdo o tem govoril, mu ne bi verjel! Ali je napačno to, kar so me desetletja učili, ali pa je to, kar je naredil Zdenko Domančić, zares čudež!" (vir: D. Jakčin: Iscjelitelj Domančić, Liječenje bioenergijom - report o znanstvenoj provjeri; str. 17).

Jamčimo izboljšanje stanja ali pa Vam vrnemo denar!

Prvi in zaenkrat edini v Sloveniji ponujamo jamstvo na izboljšanje stanja pri zdravljenju v našem sistemu celostnega komplementarnega zdravljenja z vračilom denarja. Sistemsko zdravljenje™ vključuje pakete Basic, Advanced in Master, ki vsak zase k delu na klientu progresivno dodajajo preverjene metode zdravljenja na eteričnem (fizičnem), astralnem (čustvenem), mentalnem in duhovnem nivoju, zato ponujajo optimiziran nabor različnih komplementarnih storitev ter za klienta predstavljajo najboljše razmerje med stroški in doseženimi rezultati. Pri nas torej plačate rezultate in nič drugega. V primeru, da pri komplementarnem zdravljenju ne bomo dosegli izboljšanja stanja, Vam vrnemo denar! Več o jamstvu izboljšanja stanja z vračilom denarja poiščite v splošnih pogojih in podrobnejšem opisu posameznih paketov.


Ruski zdravilec Sergej Nikojačevič Lazarev na podlagi izkušenj z dolgoletnim zdravljenjem ljudi in svojih spoznanj pravi, da se "človek mora končno naučiti, da najpomembnejši ni bančni račun, temveč so bistvene razmere, v katerih prebiva naša duša. Ta si želi ljubezni in odpuščanja, oboje naj bi se povečevalo iz dneva v dan." Lazarev svetuje naj bomo "kar se da skromni na vseh področjih, razen v ljubezni in odpuščanju. Ne prenajedajmo se, ne pretiravajmo z željami in nakupovanjem, ne prepuščajmo se strahovom, ne vračajmo se z mislimi v preteklost, učimo se ljubiti svoje bližnje in sebe. Ne mislimo slabo o sebi in drugih, ne sodimo in obsojajmo. Ne ubijajmo ljubezni v sebi, ne zavračajmo je. Od časa do časa se postimo, zlasti spomladi. Postanimo potrpežljivejši in strpnejši do drugih, učimo se ljubiti osebe z vsemi njihovimi pomanjkljivostmi. Postanimo bolj disciplinirani in k temu spodbujajmo tudi druge." Za več informacij o bioenergiji in zdravljenju z bioenergijo kliknite na vsebino v spodnjem meniju.

Bioenergija »

Življenjska kozmična energija, brez katere ne bi bilo niti samega življenja, imenovana tudi chi, prana, bioplazma, kozmično polje itd. je energija, ki se jo uporablja pri zdravljenju.

Zdravljenje z bioenergijo »

Zdravljenje konkretnih bolezni na osnovi postavljene diagnoze uradne medicine. Zdravi se lahko vse vrste bolezni, ker se klienta obravnava po holističnem principu.