Domov >

Superlativ ezoterika

Uradni podatki »

Superlativ, Robert Zupančič s.p. je firma, ki se ukvarja z alternativnimi storitvami in svetovanjem. Ponuja širok nabor različnih, med seboj povezanih dejavnosti.

Robert Zupančič »

Robert Zupančič je bioterapevt po metodi Zdenka Domančića, izvaja metodo Tesla metamor- foza™, je tudi Quantec® terapevt, radiestezist in regresoterapevt po metodi dr. Michaela Newtona.

Pravno obvestilo »

Vse pravice so pridržane. Info- rmacije in gradiva, ki so vklju- čena v spletiščem so zaščitene z avtorskimi in drugimi pravicami intelektualne lastnine družbe Superlativ d.o.o.

Splošni pogoji »

Splošni pogoji določajo pravna razmerja med izvajalcem storitev in klientom na področju alternativnih in drugih storitev, ki jih ponuja Superlativ, Robert Zupančič s.p.

Sistemsko zdravljenje raka in drugih kroničnih bolezni »

Sistemsko zdravljenje je sistem sistem celost- nega alternativnega zdravljenja, razdeljen v tri pakete, ki ponujajo različne metode zdravljenja, vključuje pa tudi jamstvo na izboljšanje stanja.

Kontakt »

Z nami lahko stopite v kontakt na različne načine: lahko izpolnete kontaktni obrazec na spletni strani, nas pokličete po telefonu ali nam pošljete elektronsko sporočilo.