Sistemsko alternativno zdravljenje raka in drugih kroničnih bolezni

Za učinkovito alternativno zdravljenje z bioenergijo se ni dovolj le "napolniti z energijo", pač pa se je poleg tega potrebno lotevati tudi vprašanja razstrupljanja, prehrane in psihosomatskih vzrokov, reprogramirati svoje miselne vzorce in se osebnostno spremeniti. Samo takšen sistem zdravljenja lahko pripelje do trajnega ozdravljenja raka in drugih kroničnih bolezni, saj je največkrat to tudi primarni razlog, da je nekdo zbolel. Bolezen je pot skozi krizo, v kateri se transformirajo močne duhovne energije, potrebne, da se človek osebnostno začne spreminjati v smeri nujnih sprememb, ki odstranijo vzroke, zaradi katerih je sploh zbolel.

Sistem celostnega alternativnega zdravljenja raka in drugih kroničnih bolezni vključuje selektivno izbrane storitve, ki vsaka po svoje prispevajo tisto, kar je potrebno za trajno ozdravljenje. Sistemsko zdravljenje vključuje popolni protokol zdravljenja, t.i. P.E.T. (popolna elektivna terapija) protokol, ki vključuje preverjene metode alternativnega zdravljenja na fizičnem (eteričnem), čustvenem (astralnem), mentalnem in duhovnem nivoju, zato ponuja optimiziran nabor različnih oblik alternativnega zdravljenja ter za klienta predstavljajo najboljše razmerje med stroški in doseženimi rezultati. Pri meni torej plačate rezultate in nič drugega! In, ker sem tako zelo prepričan v uspešnost takšnega alternativnega zdravljenja, kot prvi in zaenkrat edini v Sloveniji zagotavljam jamstvo na izboljšanje stanja z vračilom denarja.

P.E.T. protokol vključuje naslednje elemente, od katerih je vsak podrobneje predstavljen spodaj:

1. POPOLNI PREGLED STANJA

Če ste bili pri zdravnikih, so Vam le-ti postavili diagnozo in opravili vrsto drugih pregledov na ravni fizičnega telesa. Vendar pa alternativno zdravljenje poleg fizične ravni pozna tudi energijsko raven, ki jo prav tako potrebno temeljito pregledati in preveriti stanje. Ozdravljenja namreč ni možno doseči samo z zdravljenjem na fizičnem telesu, saj je le-to tesno povezano tudi s t.i. energijskim oz. eteričnim telesom, ki predstavlja dvojnik fizičnega telesa. Težave na tem delu se neposredno odražajo tudi na fizičnem telesu.

2. POPOLNO RAZSTRUPLJANJE 

Bolezen je neposredno povezana z zastrupljenostjo fizičnega telesa na celični ravni, ki je povzročilo zlom imunskega sistema, zato je potrebno pri celostnem zdravljenju izvesti popolno razstrupljanje, ki je vezano na odstranitev strupov iz sistema ter izogibanje novim strupom in toksinom, ki bi prihajali v telo. Približno 60% preživelih od raka je tekom terapije izvajalo intenzivna razstrupljanja.  

3. POPOLNA (FUNKCIONALNA) PREHRANA

Čeprav uradna medicina ne upošteva prehranskega vidika zdravljenja raka in drugih kroničnih bolezni, pa je zelo težko verjeti, da hrana nima prav nobenega vpliva pri tem, saj je približno 80% bolnikov, ki so preživeli raka, uvedlo spremembo prehrane. Mnoge raziskave kažejo, da je ravno oporečna, nekvalitetna hrana kriva za nastanek bolezni. Z ustrezno dieto, ki jo je potrebno uvesti pri zdravljenju, se omogoči, da si telo povrne samoozdravitvene zmožnosti.

4. POPOLNA ENERGIJSKA PODPORA

Ker morata biti za ozdravljenje zdrava tako fizično kot energijsko telo, je poleg razstrupljanja in prehrane, potrebno poskrbeti tudi za energijsko zdravljenje, kar dosežemo z različnimi metodami energijskega zdravljenja.

5. POPOLNA SPREMEMBA OZ. PREOBRAZBA

Vsi, ki so ozdraveli za rakom, so se temeljito spremenili in dosegli notranjo preobrazbo. Težava so ujeta čustvena energija in nerazrešeni notranji čustveni konflikti. S posebnim 9-mesečnim programom Osebnostni korektivTM se lotimo "razhroščevanja" notranjega "operacijskega sistema", in ga osvobodimo vsega, kar je povzročilo bolezen in bi zaviralo zdravljenje ali pa povzročilo recidiv bolezni.

 

Spodaj se nahajajo podrobnejši opisi posameznih paketov sistemskega alternativnega zdravljenja raka in drugih kroničnih bolezni, med katerimi lahko izbirate.