Domov >

Alternativno zdravljenje bolezni z bioenergijo, bioterapija

Z bioenergijo in bioterapijo lahko v našem sistemu alternativnega zdravljenja zdravimo vse bolezni z enakim uspehom, saj je naše delo zvedeno na energetski nivo avričnih teles, kar pomeni, da ne zdravimo posameznih simptomov bolezni, pač pa človeka kot celostno biološko-energijsko bitje, torej holistično. Pri nekaterih boleznih bo objektivni uspeh popolna ozdravitev, pri drugih pa ublažitev simptomov bolezni, zagotavljanje večje samostojnosti klienta, ali zaustavitev širjenja bolezni, kar je odvisno od različnih faktorjev, ki niso neposredno povezani z bioterapijo ali Tesla metamorfozoTM. Spodaj so navedene bolezni, s katerimi se kot bioterapevti in zdravilci največkrat srečujemo, pod vsakim geslom pa sledi tudi podrobnejši opis.

Ker posamezne bolezni še dodajamo na obširen seznam, Vas prosimo za razumevanje, v kolikor na spodnjem seznamu (še) ne boste našli svoje bolezni ali zdravstvenih težav. V tem primeru Vam svetujemo, da se za pomoč obrnete na našega E-svetovalca za izbiro storitev, nam pišete na mail info@bioterapevt.net ali nas pokličete na tel. št. 031 472 981.

Bolezni srca in ožilja »

Srčno-žilne oz. kardiovaskularne bolezni so tiste bolezni, ki prizadanejo srce in/ali ožilje. So glavni vzrok bolezni in pre- zgodnje smrti v Evropski uniji ter razširjene po vsem svetu.