Domov >

Tesla metamorfoza™

Tesla metamorfoza™ je nova oblika zdravljenja, ki zaradi impozantnih poročanj o različnih fizičnih ozdravljenjih, uživa veliko zanimanje tudi v znanosti. Ne zdravi direktno človekovih bolezni, temveč osebo kot celoto, z vsem njenim energetskim in duševnim poljem, zato navsezadnje ni pomembno kakšno fizično bolezen ima klient, saj je to le vidni odziv notranjega dogajanja v človeku. Če bi zdravili tri ljudi z enako diagnozo in simptomi, bi dobili tri različne rezultate. Bolezen ima svoj namen in smisel, saj je življenje z boleznijo pot skozi krizo in s tem premagovanje krize. Zato se pri Tesla metamorfozi™ ne osredotočamo na simptome bolezni, postavljanje diagnoz, usmerjanje na določen rezultat, temveč na človeka kot celoto. Ozdravitve bolezni kot so rak, AIDS in druge avtoimune bolezni, multipla skleroza, lupus, epilepsija, artritis, prirojene napake, sindrom kronične utrujenosti itd., niso nič nenavadnega, vendar pa Tesla metamorfoza™ ob tem zdravi predvsem na nivoju človekove duše, razuma in psihe. Zato ni potrebno biti bolan, da bi se prijavili na Tesla metamorfozo™. Le-ta Vam namreč prinese razvoj zavesti, sposobnosti in vrlin. Ta iniciira rekonstrukcijo 12-ih originalnih verig DNK človeka in ga privede v harmonijo s frekvenco DNK planeta zemlje in Vesolja. Tesla metamorfoza™ pri delovanju izkorišča Teslino skalarno energijsko frekvenco, ki je po svoji fizikalni zasnovi ne-herzna, zato se razlikuje od vseh ostalih metod energijskega zdravljenja, kot je reiki, klasična bioenergoterapija itd.

"Do sedaj še nisem naletel na – za človeka bolj koristno energijo, kot je... Tesla metamorfoza. Ta energija je zanesljivo najučinkovitejša in najmočnejša na tem planetu, ki se trenutno uporablja..."

                                                                                          Bogdan Zepan, mojster Usui Do reikija in Ai Zenrei

Tesla metamorfoza™ kreira kompleksno metamorfozo človeškega telesa na telesnem, mentalnem, duševnem in duhovnem nivoju tako, da ga privede v popolno ravnovesje svetlobe. Znanstveno je dokazano, da vsaka celica seva svetlobo. Zdrava celica seva močno svetlobo, med tem, ko pri bolanih celicah ta svetloba slabi. Rekonstrukcijske frekvence Tesla metamorfoze™ ustvarjajo valove skalarne energije, ki lahko ponovno vzpostavijo zdravo frekvenco svetlobe v bolani celici. Za več informacij o Tesla metarmoziTM kliknite na vsebine v spodnjem meniju.

Tesla metamorfoza™ zdravja »

Klienti pogostokrat poročajo o ozdravljenju bolezni, ki daleč presega predvidevanja in zmo- žnosti uradne medicine. Pri tej vrsti zdravljenja se uporablja skalarno energijo.

Tesla metamorfoza™ svetlobnega telesa »

Poseben postopek, ki se ga naredi enkrat v življenju in pred- stavlja rekonstrukcijo originalnih 12-ih verig DNK, aktiviranje "aksiatonalnih" linij in povezo- vanje s kozmično energijo.

Kaj je Tesla metamorfoza™? »

Nova oblika zdravljenja, ki za svoje delovanje uporablja veliko močnejše, skalarne, ne-herzne energijske frekvence, ki ustvar- jajo t.i. torzijsko polje, ki ga je raziskoval že Nikola Tesla.

Znanost o Tesla metamorfozi™ »

Znanstveniki potrjujejo obstoj torzijskega polja, ki predstavlja vez med manifestirano in nemanifestirano realnostjo. S skalarnimi valovi je delal že Nikola Tesla.