Kaj je Tesla metamorfoza™?

 
 

Med manifestirano in nemanifestirano realnostjo ves čas poteka energijska izmenjava preko virtualnih fotonov.

Tadej Pretner,
ezoterik, avtor in predavatelj

Tesla metamorfoza™ je oblika zdravljenja s t.i. skalarno energijo, ki predstavlja povsem novo frekvenco energije, ki presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih tehnik zdravljenja. Njen obstoj potrjujejo tako primeri iz prakse, kot tudi rezultati znanstvenih raziskav. Skalarno energijo je raziskoval že Tesla, zato to obliko zdravljenja imenujemo Tesla metamorfoza™. Omogoča namreč zdravljenja, ki niso le fizična, pač pa tudi mentalna, psihična in duhovna. Tesla metamorfoza™ vas ne le ozdravi fizičnih simptomov, temveč vas skozi kompleksen proces povezovanja z vesoljem, ponovno uskladi z Univerzalno frekvenco in omogoči vaš osebnostni razvoj na vseh področjih.

Tesla metamorfozo™ je osnovala svetovno znana zdravilka Anja Petrović iz Avstralije. Preden se je začela ukvarjati s Tesla metamorfozo™ je osem let tesno sodelovala z dr. Ericom Pearlom, ki je "prvi" svetu predstavil Reconnection (ponovno povezavo), asistirala na njegovih seminarjih in izvajala Reconnection zdravljenje. V tem obdobju se je veliko naučila in napredovala na svoji razvojni poti. Bila je tudi mojster izvirnega aktivnega Usui Do reikija, ki ga je poučevala dolga leta in zanj verjela, da predstavlja vrhunec zmožnosti zdravljenja, in da se ne more naučiti več ničesar novega in boljšega.

Leta 2009 je Anja dobila kanalizirano sporočilo, da naj izvaja "Tesla zdravljenje" in "rekonstruira". Čeprav ni imela niti najosnovnejše izobrazbe iz fizike in zato ni mogla dojeti, kakšno zvezo bi lahko imel Tesla z zdravljenjem, je skozi posvetovanja z znanstveniki prišla do spoznanja, da je prišel čas, da človeška rasa doseže višjo stopnjo zavesti z rekonstrukcijo 12 verig DNK, ki so jih ljudje nekoč imeli, z usklajevanjem frekvence DNK človeka s frekvenco DNK zemlje, in obenem s frekvenco DNK celotnega Vesolja ter z vzpostavitvijo popolnega ravnovesja svetlobe v človeškem telesu. To se lahko doseže s Teslinimi frekvencami energije, ki z razdaljo postaja močnejša in ki "prihaja z druge strani". To pravimo zato, ker torzijsko polje v fazi zdravljenja predstavlja most med manifestirano in nemanifestirano realnostjo, v kateri ne veljajo časovne zakonitosti, kot jih poznamo v naši trodimenzionalni realnosti, kateri dodamo še čas.

Zakaj je proces Tesla metamorfoze™ tako pomemben za človeka?

Umetniška upodobitev izgona človeka iz rajaVsa verstva sveta poznajo svojo različico zgodbe o izgonu človeka iz raja. Naj se med seboj še tako razlikujejo v podrobnostih, je vsem eno dejstvo, da smo ljudje nekoč že živeli na veliko višji stopnji razvoja, brez bolezni, bolečin, skrbi in trpljenja... Vendar smo se na neki točki temu odpovedali in se "obsodili" na večno trpljenje. Naj vam bo takšno pojmovanje zgodovine blizu ali ne, težko zanikamo dejstvo, da resnično živimo v težkih časih, prežetih z boleznimi, trpljenjem in navsezadnje smrtjo. Ali je možno, da je "izgon z raja" v resnici pomenil prekinitev naše povezanosti s popolnostjo Vesolja, ki nam je omogočala, da smo živeli veliko dlje, neprimerno bolj zdravi in celostni?

Prvotno so bili energetski meridiani našega telesa (nekateri jim pravijo tudi akupunkturne linije), povezani z mrežo linij, ki obkroža zemljo. Te mrežne linije so se nadaljevale navzven in nas povezale z veliko večjo mrežo, ki nas je naposled povezovala s celotnim Vesoljem. Sčasoma pa smo povezavo s temi linijami izgubili.

In tu pride v ospredje Tesla metamorfoza™, ki nas ponovno poveže s temi "novimi" aksiatonalnimi linijami, ki nam omogočijo, dostop do edinstvenih frekvenc za zdravljenje in naš celoten osebni razvoj. Aksiatonalne linije so del celotnega omrežja inteligence Vesolja, sistem vzporedno-dimenzionalnega obtoka energije, ki privlači osnovno energijo za obnovo funkcij človeškega telesa.

Tesla metamorfoza™ tako aktivira te "nove" aksiatonalne linije ter pri tem omogoča izmenjavo energije, svetlobe in informacij, ki zmorejo celo na novo povezati vseh 12 verig DNK ter vključitev 'strun', t.j. vzporednih dimenzij ali ravni obstoja.

Med manifestirano in nemanifestirano realnostjo ves čas poteka energijska izmenjava preko virtualnih fotonov, delcev z maso nič. Virtualni fotoni preskakujejo iz nemanifestiranega (4D hierprostora ali "praznine", kot jo poimenuje Tadej Pretner) v našo trodimenzionalno realnost. Ob trkih teh fotonov z različnimi subatomskimi delci v naši realnosti, le-te premaknejo v višje energijsko stanje. Ker takšni fotoni niso dovolj stabilni, da bi ostali v naši trodimenzionalni realnosti, se hip za tem že vrnejo na 4D raven in pri tem ustvarjajo skalarne valove ali torzijsko polje, kot so ga poimenovali Rusi. Izraz torzija v latinščini pomeni zasuk, in res ima skalarni val spiralni vzorec. Skalarni valovi tako predstavljajo neomejen vir energije, saj za razliko od elektromagnetnega herznega polja, z razdaljo ne slabijo, lahko zdravijo, pa tudi izkrivijo fizikalni koncept prostora in časa.

Eksperimenti s skalarnimi valovi in druga zgodovinska pričevanja

Vojaška ladja USS EldridgeTakšno izkrivljanje koncepta prostora in časa se je zgodilo pri eksperimentu Philadelphia iz leta 1943, pri katerem so uporabili skalarne valove za to, da bi vojaška ladja USS Eldridge postala nevidna za radarje. Ne le, da je ladja postala nevidna za radarje, pač pa se je iz Philadelphije "teleportirala" v 300 km oddaljeno pristanišče Norfolk, pri tem pa se je še po prekinitvi umetno generiranega polja skalarnih valov, roka enega od mornarjev "vgradila" v železno konstrukcijo ladje. V nekem trenutku se je torej zaradi učinka skalarnih valov zabrisala meja med manifestiranim in nemanifestiranim. Takrat je bil mornar verjetno naslonjen na konstrukcijo, v katero se mu je roka "vdrla", ko so generator skalarnih valov izključili, pa je bila meja med nemanifestiranim in manifestiranim spet hitro vzpostavljena, tako da je železna konstrukcija "ujela" mornarjevo roko.

Nekaj podobnega je storil Milarepa, veliki tibetanski jogi, ki je živel v enajstem stoletju pred našim štetjem. Sposoben je bil sprožiti tako močno polje skalarnih valov, da je razširil cono meje med nemanifestiranim in manifestiranim, in v tej fazi z roko naredil odtis v skalo.

Skalarne valove je "odkril" oziroma znal proizvajati že Nikola Tesla, ki je trdil, da jih s specifično notranjo naravnanostjo v našo realnost lahko pritegne tudi človek. In pri Tesla metamorfozi gre ravno za to, da praktik iz nemanifestiranega pritegne skalarne valove oz. torzijsko polje in z njim deluje na klienta. Za delovanje istega polja je šlo, na primer, tudi pri Jezusovih čudežnih ozdravitvah. Danes enako tehniko uporabljajo mnogi zdravilci, kot na primer dr. Eric Pearl z najbolj medijsko eksponiranim Reconnection, Anja Petrović s Tesla metamorfozo, pri nas pa Tadej Pretner s Quilibriumom ali Matjaž Zepan, ki je svojo metodo "priklica" skalarnih valov poimenoval Ai Zenrei. Različna imena tehnik in metod, ki peljejo do iste energije. Z očmi jo na primer zmore aktivirati in usmerjati kontroverzni hrvaški zdravilec Braco, ki nemo zdravi s pogledom. V fazi zdravljenja, ta skalarna energija predstavlja most do nemanifestirane realnosti, v kateri ne veljajo časovne zakonitosti, kakršnih smo navajeni. V naši realnosti je namreč logično, da vsaka bolezen za ozdravitev potrebuje določen čas, vendar pa so v primeru, ko praktik vzpostavi dovolj močno torzijsko polje in ga ustrezno usmerja, kot je to primer pri Tesla metamorfozi™, možne trenutne ozdravitve. Pri tem je zanimivo tudi dejstvo, da je to polje spontano prisotno na vseh svetih mestih, na katerih so se dogajale čudežne ozdravitve. Poleg izjemnih sprostitvenih in revitalizacijskih kvalitet ima to polje lastnost, da korigira nevronske povezave, ki so pravzaprav odgovorne za naše notranje napetosti, neadekvatne reaktivne reakcije in posledično stanje fizičnega zdravja.

Energetski pregled stanja s slikanjem avre

Pri nas slikanje avre izvajamo z najnovejšo, originalno Kirlianovo GDV kamero dr. Korotkova, in uporabljamo najnovejšo programsko opremo GDV 2012, ki ima izboljšan algoritem za preračunavanje in dodanih precej več organov, za katere sistem ugotavlja energetska neskladja. Opravljena energetska diagnostika je tako natančnejša, zanesljivejša in daje več informacij kot GDV kamere starejšega tipa.

Po opravljenem slikanju avre klientu interpretiramo podatke in mu naknadno po elektronski pošti pošljemo lično izdelano poročilo v elektronski obliki z vsemi zajetimi podatki in grafičnimi prikazi stanja.
 
Kliknite za dodatne informacije in naročilo energetske zdravstvene diagnostike s psihosomatiko z napravo Quantec®.
 
Uvodna ilustracija: Miša Jelić (http://www.mishalart.com)