Tesla metamorfoza™ zdravja

Tesla metamorfoza™ je energijsko uravnoteženje celotnega človeškega bitja. Ne zdravi direktno človekovih bolezni, temveč osebo kot celoto, z vsem njenim energetskim in duševnim poljem. Tesla metamorfoza™ je oblika zdravljenja s t.i. skalarno energijo, ki predstavlja povsem novo frekvenco energije, ki presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih tehnik zdravljenja. Njen obstoj potrjujejo tako primeri iz prakse, kot tudi rezultati znanstvenih raziskav. Skalarno energijo je raziskoval že Tesla, zato to obliko zdravljenja imenujemo Tesla metamorfoza. Omogoča namreč zdravljenja, ki niso le fizična, pač pa tudi mentalna, psihična in duhovna. Tesla metamorfoza vas ne le ozdravi fizičnih simptomov, temveč vas skozi kompleksen proces povezovanja z vesoljem, ponovno uskladi z Univerzalno frekvenco in omogoči vaš osebnostni razvoj na vseh področjih.

Tesla metamorfozo™ je osnovala svetovno znana zdravilka Anja Petrović iz Avstralije. Preden se je začela ukvarjati s Tesla metamorfozo™, je osem let tesno sodelovala z dr. Ericom Pearlom, ki je "prvi" svetu predstavil Reconnection (ponovno povezavo), asistirala na njegovih seminarjih in izvajala Reconnection zdravljenje. V tem obdobju se je veliko naučila in napredovala na svoji razvojni poti. Bila je tudi mojster izvirnega aktivnega Usui Do reikija, ki ga je poučevala dolga leta in zanj verjela, da predstavlja vrhunec zmožnosti zdravljenja, in da se ne more naučiti več ničesar novega in boljšega.


Leta 2009 je Anja dobila kanalizirano sporočilo, da naj izvaja "Tesla zdravljenje" in "rekonstruira". Čeprav ni imela niti najosnovnejše izobrazbe iz fizike in zato ni mogla dojeti, kakšno zvezo bi lahko imel Tesla z zdravljenjem, je skozi posvetovanja z znanstveniki prišla do spoznanja, da je prišel čas, da človeška rasa doseže višjo stopnjo zavesti z rekonstrukcijo 13 verig DNK, ki so jih ljudje nekoč imeli, z usklajevanjem frekvence DNK človeka s frekvenco DNK zemlje, in obenem s frekvenco DNK celotnega Vesolja ter z vzpostavitvijo popolnega ravnovesja svetlobe v človeškem telesu. To se lahko doseže s Teslinimi frekvencami energije, ki z razdaljo postaja močnejša in ki "prihaja z druge strani". To pravimo zato, ker torzijsko polje v fazi zdravljenja predstavlja most med manifestirano in nemanifestirano realnostjo, v kateri ne veljajo časovne zakonitosti, kot jih poznamo v naši trodimenzionalni realnosti, kateri dodamo še čas. Za več informacij o zdravljenju s skalarno energijo kliknite na vsebine v spodnjem meniju.

Terapija s skalarno energijo »

Nova oblika zdravljenja, ki za svoje delovanje uporablja veliko močnejše, skalarne, ne-herzne energijske frekvence, ki ustvar- jajo t.i. torzijsko polje, ki ga je raziskoval že Nikola Tesla.

Potek terapije s skalarno energijo »

Zdravljenje konkretnih bolezni na osnovi vzpostavitve torzijskega polja - Tesline skalarne energije. Zdravi se lahko vse vrste bolezni, ker se terapija osredotoča na vzrok težav.