Znanost o Tesla metamorfozi™

 
 

Pri Tesla metamorfozi praktik deluje kot Teslova tuljava z dodatnim navojem.

Anja Petrović,
ustanoviteljica Tesla metamorfoza™, predavateljica

Skalarne valove je odkril in tudi znal proizvajati že Nikola Tesla. Na nek način so povezani z elektromagnetnim valovanjem, ki se v klasičnem tokokrogu generator-porabnik izničijo, med tem, ko se skalarno polje proizvaja, ko se izniči elektromagnetno polje. Govorimo torej o ravno obratnem procesu, ki ga je Tesla odkril, ko je skozi dve spiralni tuljavi poslal v nasprotni smeri izmenični tok iste frekvence: takrat se je torej elektromagnetno polje izničilo, proizvajati pa se je začelo t.i. skalarno polje. Ali je torej za proizvajanje skalarnih valov potrebna kakšna posebna naprava? Ne, že Tesla je namreč dejal, da lahko skalarne valove v večji ali manjši meri "proizvaja" tudi človek.

Če raziskujete po internetu, boste odkrili, da se mnogo ljudi vrača k Nikola Tesli in vsemu kar je delal v devetnajstem stoletju, k njegovim izumom, ki jih uporabljajo v zdravljenju in energetski medicini. Tesla je dejal: "Ne bom več delal za sedanjost, delal bom za prihodnost." Prišel je čas, za katerega je delal Tesla! Mnoga raziskovanja so usmerjena na konstruiranje instrumentov, ki bi se lahko prilagodili frekvencam, ki spravijo v gibanje frekvence v človeškem telesu in mu omogočijo, da se samo pozdravi. Tesla je bil vizionar. Rekel je: "Vrtimo se v brezmejnem prostoru z nepojmljivo hitrostjo, vse okrog nas se obrača, vse se giblje, vse je energija. Mora obstajati nek direkten način, da koristimo te energije." Tesla je to dosegel v času svojega življenja, vendar se je odločil, da tega ne objavi, ker ljudje tistega časa niso bili pripravljeni na nekaj takega. Kaže, da se lahko sedaj s Tesla metamorfozo neposredno vključimo v te zdravilne frekvence, brez uporabe strojev, in da jih lahko neposredno izkoriščamo iz narave.

Skalarni valovi se odzivajo na našo namero. Do sedaj smo govorili o nemanifestiranem na eni in manifestiranem na drugi strani. Ko se pomakneš v "praznino" in ustvariš skalarno oz. torzijsko polje, to polje "kolapsira" polje realnosti, v katerem si bil in te vodi v drugo polje realnosti, skladno s tvojo namero. Kvantni fiziki primerjajo vesolje z matrico neštetih možnosti. Omejitev tu ni: mogoči so čudeži, kot so čudežne ozdravitve itd. Glavni elementi, ki vplivajo na uspeh so predvsem količina torzijskega polja, ki ga ustvarimo, zaupanje v metodo, notranje omejitve in sposobnost ustvariti adekvatno namero.
 

"Tisti trenutek, ko bo znanost začela proučevati nefizikalne pojave, bo v desetih letih napredovala bolj kot v vsej svoji zgodovini"

                                                 Nikola Tesla, srbsko-ameriški elektroinženir, izumitelj, fizik, kemik in matematik
 
Otto Warburg, dobitnik Nobelove nagrade, je dejal: "Celice raka imajo napetost 15 millivoltov, stare celice imajo napetost okoli 50 millivoltov, normalne, zdrave celice pa okoli 100 milivoltov. Teslin elektromagnetna tuljava je molekularni ojačevalnik. Vsaka celica v telesu ima majhno baterijo v sebi. Ko se ta baterija prazni zaradi stresa, poškodbe ali bolezni, imate problem z elektriciteto. Teslina tuljava ponovno polni baterije. Ta naprava povečuje napetost v celicah, tako da lahko kemični in encimski procesi neovirano delujejo." "V Tesla metamorfozi praktik deluje kot Teslina tuljava z dodatnim navojem!" (Anja Petrović)
 

Duhovno-energetska znanost

William A. Tiller, Ph.D., častni profesor na Univerzi Standford je napisal: "V 1970 sem bil Predsednik katedre v Stanfordu in prisegel sem si, da bom začel delati na področju duhovno-energetske znanosti, vzporedno z mojo konvencionalno znanostjo. Napisal sem štiri knjige iz tega področja. Resničen problem je bila informativna medicina, ki je na nek način oddaljena od energetske medicine in ta od kemijske medicine. Kemijska medicina je to, kar smo imeli v preteklosti, ker smo razumeli (kar je enostavna metafora), da bodo, če damo bakterije v kozarec vode in vržemo vanj nekaj delcev srebra, bakterije izginile. Ljudje so verjeli, da se to dogaja zaradi kemijskega procesa v stiku, kar je privedlo do kemijske industrije.

Toda, če naredite identičen eksperiment, v katerem postavite srebro v fluorescentno tubo in usmerite svetlobo v kozarec, bodo bakterije prav tako izginile. To vodi v energetsko zdravljenje. Še več, ugotovili smo, da če imate v isti sobi bakterije v kozarcu vode in vključite električni aparat z določenim namenom – potem boste zelo hitro ubili bakterije. To je v bistvu izmenjava informacij. In to vodi v informacijsko medicino.

Svetloba je narejena iz mnogo različnih energij. Tu je seveda električna svetloba, ki jo pozna vsak. Najvišji nivo človeškega telesa je v celoti povezan z elektromagnetno energijo. Tako lahko uporabite svetlobo na isti način kot se uporablja v energetski medicini, posebno na akupunkturnih točkah, da zagotovite sistematično zdravljenja telesa.
Lahko pa greste na višjo stopnjo - elektromagnetno energijo. Tudi ta vsebuje aspekt svetlobe. In v vseh teh višjih dimenzijah obstaja svetloba, ki opravlja komunikacijo med različnimi aspekti substance na nivoju živih bitij.

Prišel sem do spoznanja, da smo od nekdaj sevali in eni od drugih sprejemali na različne načine, edini način, ki ga pozna naša sedanja znanost, pa je elektromagnetni. Tisti iz višjih dimenzij nam še niso kvantitativno dostopni, ker so instrumenti, ki jih imamo, primarno oblikovani za električni atomsko-molekularni nivo realnosti in so zaradi tega omejeni na sevanje, ki je počasnejše ali pa enako hitrosti elektromagnetne svetlobe. Vendar pa, kot sam razumem eksperimente, na katerih sem delal zadnjih 35 let in na katerih so delali tudi drugi, mnoge od teh "energij" potujejo hitreje od hitrosti svetlobe, zato ne morejo biti izmerjene s konvencionalnimi instrumenti.

Sedaj smo naredili instrument, ki lahko registrira te višje nivoje realnosti na višjih dimenzijah. To so šele začetki, vendar lahko na njem vsaj merimo rezultate. To je zelo pomembno, saj lahko opazujemo prostor, v katerem dela zdravitelj in tako pojasnimo nivo učinkovitosti tistega, ki dela na nivoju energije, v smislu kvantitativne merljivosti konkretnega prostora."

Skalarna elektromagnetika dokazano zdravi bolezni

V Trstu rojeni znanstvenik, elektronik in radarski tehnik v italijanski vojski, Antoine Priore je v 60. in 70. letih v Franciji, v tisočih eksperimentih na živalih dokazal uporabnost skalarne elektromagnetike za zdravljenje raka, infekcijskih bolezni in vzpostavitvi podprtega imunskega sistema. Priore je zgradil in testiral elektromagnetno napravo s skoraj 100% zdravilnim učinkom za vse vrste raka, levkemije in ostalih bolezni. Rezultati so bili predstavljeni medicinski znanosti okoli leta 1960. Priore je imel takrat veliko podpornikov v francoski vladi, vojski in medicinski fakulteti. Leta 1974 se je zgodila sprememba oblasti in Priore je izgubil ogromno podpornikov, večina njegovih del je bila "izgubljena", naknadni poizkusi vzpostavitve njegove tehnologije v javno dobro pa so bile zatrte.

Komentar Toma Beardena: "Mislim, da je francoska vlada končno ugotovila kako vsaj del Prioretove tehnologije deluje in jo uporabila za orožje kot interferometer vzdolžnega EM vala. Tako orožje je neprimerno močnejše od vsakega nuklearnega orožja."

Glavne Prioretove ugotovitve:

- vesolje funkcionira v vsaj petih dimenzijah in se izmenjuje z aktivnim vakuumom;
- potrebno se je zavedati interakcij 3D-prostora, prostor-časa in aktivnega vakuuma;
- masa, ki se premika v času ima drugačno formo: masa-čas;
- karkoli opazujemo v treh dimenzijah je statično v trenutku opazovanja in se ne giblje v času;
- sam proces opazovanja uniči časovno komponento in spremeni maso-čas v maso za en sam zamrznjen "snapshot". Tako mi dejansko ne "vidimo" časa, ampak sklepamo o njem iz serije "snapshotov";
- opazovana masa kontinuirano ne obstaja v času, ampak se nenehno ponavlja v zaporednih časovnih obdobjih;
- čas ima strukturo, ki je mi v 3D prostoru ne vidimo. Če uporabimo naprednejšo matematiko lahko opazujemo to strukturo;
- za dano maso se čas lahko obrne in gre naprej v svojem lokalnem referenčnem okviru;
- energija prihaja iz časovne domene v 3D prostor;
- energijo iz 3D prostora lahko premaknemo v časovno domeno, kjer se giblje naprej ali vzvratno;
- celice uporabljajo proces premikanja nazaj v lokalnem časovnem okviru za samozdravljenje;
- na podlagi teh informacij lahko razvijemo kompaktne računalniško vodene naprave, ki lahko obrnejo učinke bolezni vključno s tistimi, ki jih povzroča bio terorizem.

Pri zdravljenju raka, celjenju zlomljenih kosti itd. je imel fantastične uspehe tudi Rus Lakhovsky, ki je v veliki meri deloval v Fanciji. Njegov izjemno enostavne naprave (bistvo vsega je bila tuljava ustreznega premera in preseka) so uspešno uporabljali že v bolnicah v obdobju pred in delno med 2. svetovno vojno, a so bile potem iz bolnic "iz neznanih vzrokov" odstranjene, njegovo teoretično delo pa "izgubljeno". Na svetu preprosto obstajajo lobiji, ki jim ustreza, da smo pri zdravljenju bolezni razmeroma neuspešni, odkritja pa so kanalizirana v vojaške vode.

Vir:
Petrović A. (2011), Elektronski vir, http://www.teslametamorphosis.com [dostop 29. oktober 2011]
Pretner T. (2011), Elektronski vir, http://www.tadej-pretner.com/webwiz/forum_posts.asp?TID=353&PID=9171 [dostop 29. oktober 2011]

Uvodna ilustracija: Miša Jelić (http://www.mishalart.com)