Domov >

Quantec® diagnostika in podporni program

 
 

Quantec® deluje na osnovi klientove osebne fotografije, zato ni potreben osebni obisk, kar pomeni velik prihranek na času in denarju za potne stroške. 

V Ayurvedi ima bolezen sedem razvojnih faz. Prve tri faze se odvijajo na energetskem nivoju, šele v četrti fazi pa je bolezen že toliko napredovala, da bo uradna medicina lahko postavila diagnozo. Na žalost je takrat na celični ravni že narejena škoda. Z napravo Quantec® lahko na osnovi zgodnjih simptomov pripravimo učinkovit podporni program terapije, ki bo preprečeval, da bi se bolezen razvila v poznejše faze. Torej lahko bolezni preprečimo, da bi se razvila še v energetski razvojni fazi, kar je tudi najboljši pristop k zdravljenju. Tudi uradna medicina poudarja pomembnost dovolj zgodnjega začetka zdravljenja bolezni, Quantec® pa ima na temu področju odločilno prednost, saj lahko diagnosticira že na energetskem nivoju, ko se bolezen še sploh ni razvila v fazo, ko bi jo lahko diagnosticirali z metodami uradne medicine.

Quantec® pa je izjemno učinkovit predvsem na področju diagnostike - zgodnjega odkrivanja energetskih neravnovesij v biopolju ljudi, živali ali rastlin, saj le-te zazna še v fazah, ki jih uradna medicina s svojimi diagnostičnimi sredstvi ne more razpoznati. Diagnostika s psihosomatskim ozadjem pa je področje, na katerem je Quantec® edinstven na svetu. Zmožen je namreč razpoznati psihosomatske vzroke energetskega neravnovesja v biopolju, ki bodo sčasoma pripeljali do bolezenskih težav. Večina bolezni ima namreč vzrok ravno v psihosomatiki, zato je to področje, ki ga je izjemno pomembno raziskati in tudi pozdraviti, v kolikor je to potrebno. Quantec® se tega loteva z nevrološko-energijskim reprogramiranjem psihosomatskih vzorcev.

Energetska diagnostika vključuje "skeniranje" informacijsko-energijske strukture biopolja z namenom ugotavljanja energetske neuravnovešenosti frekvenc v posameznih delih organizma. Energetska diagnostika se lahko izvede preventivno oziroma "na slepo", torej z namenom ugotavljanja morebitnih energetskih in bolezenskih motenj pri klientu, ki nima še nobenih konrektnih zdravstvenih težav, vendar ga zanima energetsko stanje organizma, lahko pa se izvede tudi diagnostika na osnovi simptomatike že znanih zdravstvenih težav z namenom terapije s sistemom Quantec®. 

Vzpostavitev inštrumentalne biokomunikacije

Quantec® prepozna energetske motnje in določi stopnjo in vzrok disharmonije ter med energetskimi frekvenčnimi pasovi poišče tiste, ki bi organizem ponovno spravili v ravnovesje. Nato s ciljnim objektom vzpostavi interaktivno komunikacijo na daljavo po principih kvantne fizike, imenovano inštrumentalna biokomunikacija. Sistem v nekaj minutah razčleni bioenergijsko polje človeka, živali ali rastline ter poda sklepe in rezultate o morebitnih motnjah, ki so se že pojavile ali se bodo v neposredni prihodnosti. Nato s pomočjo računalniško podprtnega programa zopet vzpostavi ravnovesje, tako da "škodljive" informacije zamenja z "zdravimi" iz svoje baze podatkov, v kateri je preko 50.000 podatkovnih substanc, Quantec® terapevt pa lahko glede na klientove potrebe kreira tudi individualno prilagojen Zdravilni list, ki bo še bolj usmerjeno izvajal podporo klientu.

Quantec® energetska diagnostika s psihosomatiko se izvede na daljavo na osnovi klientove fotografije. Postopek je hiter in natančen. Klientu se predstavijo rezultati energetske diagnostike ter se mu po elektronski pošti pošlje t.i. Zdravilni list oz. podporni program, ki ga Quantec® izdela na osnovi skeniranja njegovega bipolja. Quantec® podpora nevrološko-energijskega reprogramiranja se tako lahko začne. 

Quantec® podpora je tudi cenovno izjemno ugodna, saj poleg začetnih stroškov diagnostike in priprave podpornega programa, vključuje samo še nizke mesečne stroške podpore nevrološko-energijskega reprogramiranja.


Za dodatne informacije ali prijavo na energetski pregled stanja organov, žlez z notranjim izločanjem in energetskih centrov oz. čaker s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero izpolnite kontaktni obrazec, ali nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981.