Zdravljenje z bioenergijo

Zdravljenje z bioenergijo je kompleksen proces, ki ga enostavno ni možno zvesti le na imenovalec ene metode ali pristopa. Naravno je, da si bolnik želi čimprejšnje ozdravitve, vendar pa se mora ob tem zavedati, da bolezen ni prišla čez noč, zato prav tako ne more pričakovati takojšnje ozdravitve. Čudeži žal ne obstajajo in če je kje brati ali slišati o t.i. "čudežnih" ozdravitvah, tega žal ne gre pripisovati "čudežni" metodi zdravljenja, pač pa dejstvu, da se občasno pri kakšnem bolniku "poklopijo" različni ugodni faktorji, ki vplivajo na hipno izboljšanje stanja, ki ga opazovalec zlahka zamenja za "čudežnega"! Tu žal ni bližnjic, kar je tudi logično, če upoštevamo, da je življenje z boleznijo pot skozi krizo in s tem tudi premagovanja krize. Skozi bolezen se transformirajo močne duhovne energije, kar pomeni, da nas bolezen vodi h kvalitetnejšemu in polnejšemu življenju.

Ponavadi je bolezen seštevek različnih vzrokov, kot je na primer psihosomatika, oslabljen imunski sistem ali vplivi škodljivih sevanj zemeljskega in tehničnega izvora, kar pomeni, da se je treba pri zdravljenju lotiti vseh navedenih težav, od katerih pa vsaka zahteva svoj pristop in metodo. Najpomembnejše pri vsem tem pa je "sodelovanje" klienta, ki preprosto pomeni zavezo k spremembi na osnovi močnega osebnega prepričanja o ozdravitvi.

Izjemno pomembno je torej, da klient razišče tudi psihosomatske vzroke, ki so privedli do njegovih težav ter se jih loti tudi spremeniti. To je seveda veliko lažje reči kot narediti, ker je kritičen vpogled vase izjemno težak, zato priporočamo energetsko zdravstveno diagnostiko s psihosomatiko, ki natančno pove kje so klientove težave na psihosomatskem nivoju ter kakšno je njegovo energetsko stanje na osnovi skeniranja biopolja, ki se ga izvede z nemško diagnostično-terapevtsko napravo Quantec®.

Jamčimo izboljšanje stanja ali pa Vam vrnemo denar!

Prvi in zaenkrat edini v Sloveniji ponujamo jamstvo na izboljšanje stanja pri zdravljenju v našem sistemu celostnega komplementarnega zdravljenja z vračilom denarja. Sistemsko zdravljenje™ vključuje pakete Basic, Advanced in Master, ki vsak zase k delu na klientu progresivno dodajajo preverjene metode zdravljenja na eteričnem (fizičnem), astralnem (čustvenem), mentalnem in duhovnem nivoju, zato ponujajo optimiziran nabor različnih komplementarnih storitev ter za klienta predstavljajo najboljše razmerje med stroški in doseženimi rezultati. Pri nas torej plačate rezultate in nič drugega. V primeru, da pri komplementarnem zdravljenju ne bomo dosegli izboljšanja stanja, Vam vrnemo denar! Več o jamstvu izboljšanja stanja z vračilom denarja poiščite v splošnih pogojih in podrobnejšem opisu posameznih paketov.

 

Bioterapija osebno »

Bioterapija, ki se izvaja štiri (4) zaporedne dni in traja od 20-45 minut, se izvaja pri Vas doma (velja za kliente iz Ljubljane in okolice) ali v mojih prostorih v Ljubljani. Izbirate sami!

Bioterapija na daljavo »

Je popolnoma enako učinkovita (če ne še bolj) kot terapija osebno, le da omogoča izvedbo tudi na klientih, ki jim okoliščine predstavljajo oviro priti na tera- pijo osebno.