Bioterapija na daljavo

 
 

Učinek terapije (na daljavo) je močnejši in boljši kot v neposrednem kontaktu*.

Zdenko Domančić,
bioterapevt, avtor, predavatelj

Fenomen bioterapije je tudi v tem, da se jo enako učinkovito kot osebno, lahko izvaja tudi na daljavo. Celo še več: v nekaterih primerih je lahko še bolj učinkovita kot osebna obravnava. Robert Zupančič vsaj polovico vseh terapij opravi na daljavo, pri čemer dosega popolnoma enake rezultate kot bi jih pri osebni obravnavi.
 

Bioterapija na daljavo

Terapije z bioenergijo se izvajajo tudi na daljavo, kar velja za kliente, ki se zaradi razdalje ali kakšnega drugega argumentiranega razloga ne morejo udeležiti osebne obravnave. Potek terapije je enak kot pri osebni obravnavi, torej tudi terapija na daljavo zaradi optimalnih učinkov traja štiri (4) zaporedne dni, le, da se obravnava odvija individualno na daljavo. Klient in bioterapevt sta na svoji lokaciji, predhodno se slišita po telefonu, da ukladita začetek terapije, nato pa klient udobno sedi doma na stolu z dvignjenimi nogami, med tem, ko bioterapevt izvaja terapijo na daljavo. Po končani terapiji, ki običajno traja od 20-45 minut, odvisno od vrste bolezni, se ponovno slišita po telefonu in opravita evalvacijo opravljenje terapije.

Jamčimo izboljšanje stanja ali pa Vam vrnemo denar!

Prvi in zaenkrat edini v Sloveniji ponujamo jamstvo na izboljšanje stanja pri zdravljenju v našem sistemu celostnega komplementarnega zdravljenja z vračilom denarja. Sistemsko zdravljenje™ vključuje pakete Basic, Advanced in Master, ki vsak zase k delu na klientu progresivno dodajajo preverjene metode zdravljenja na eteričnem (fizičnem), astralnem (čustvenem), mentalnem in duhovnem nivoju, zato ponujajo optimiziran nabor različnih komplementarnih storitev ter za klienta predstavljajo najboljše razmerje med stroški in doseženimi rezultati. Pri nas torej plačate rezultate in nič drugega. V primeru, da pri komplementarnem zdravljenju ne bomo dosegli izboljšanja stanja, Vam vrnemo denar! Več o jamstvu izboljšanja stanja z vračilom denarja poiščite v splošnih pogojih in podrobnejšem opisu posameznih paketov.


Mentalna priprava na bioterapijo na daljavo

Na bioterapiji se poskušajte popolnoma sprostiti in prepustiti, da bioenergija naredi svoje. V kolikor imate hude mentalne blokade je proces zdravljenja oslabljen in upočasnjen. Kljub temu uspešnost bioterapije ni pogojena z vero v bioterapevta oz. bioenergetika ali metodo, niti ne zahteva nikakršnih posebnih ritualov, nošenja amuletov, posebnega načina življenja, prehrane ipd.


Vsekakor pa zahteva močno osebno prepričanje v ozdravitev! Brez tega prepričanja, ki je temelj procesa zdravljenja, ne morete pričakovati vidnejšega izboljšanja stanja.

"Človek v resnici ne more ozdraveti, dokler ne spremeni svoje celotne narave in svojega pogleda nase in svet, saj je v tem poglavitni vzrok njegove bolezni. Uradna medicina sicer bolj posega v človeko telo, zdravilci pa tudi v enegijsko polje, kar utegne biti celo bolj škodljivo, če se bolnik hkrati s takšnim zdravljenjem ne skuša tudi izboljšati."

                                                                             Sergej Nikolajevič Lazarev, svetovno znani ruski zdravilec
 

Priporočilo: energetska diagnostika psihosomatike

Ali veste, da je za kar 86% bolezni in zdravstvenih težav, vzrok v psihosomatiki? Z nemško napravo Quantec®, ki je leta 2010 prejela tudi zlato medaljo za inovacijo na medicinskem področju, lahko izvedemo ekspertno energetsko diagnostiko psihosomatike, ki pove, katera so tista zavestna in nezavedna emocionalna področja, ki potencialno lahko vplivajo na nastanek določenih bolezni v prihodnosti. Prav tako se z napravo Quantec® lahko izvede tudi diagnostika psihosomatskega ozadja že obstoječih bolezni na osnovi simptomatike. Quantec® lahko na osnovi simptomov in skeniranja biopolja klienta, razbere, katera psihosomatska ozadja so odgovorna za nastanek njegovih bolezenskih težav. Quantec® je prvi radionični aparat na svetu, ki poleg energetske zdravstvene diagnostike, pove tudi kakšno je psihosomatsko ozadje klientovih težav, torej katera so tista emcionalna področja, ki so privedla do nastanka bolezenskih težav.

Na osnovi energetske zdravstvene diagnostike s psihosomatskim ozadjem, Quantec® nato izdela podporni program (t.i. Zdravilni list), ki na osnovi kvantno-fizikalnih procesov, v določenem časovnem intervalu pošilja klientu terapijo - zdravilne informacije iz svoje bogate baze podatkov, v kateri je preko 50.000 podatkovnih substanc in informacij z različnih področij, ne glede na to, kje se nahaja objekt in s čim se ukvarja tisti trenutek.

Energetska diagnostika psihosomatike se izvede na daljavo na osnovi klientove fotografije. Postopek je hiter in natančen. Klientu se v telefonski konzultaciji predstavijo rezultati energetske diagnostike ter se mu po elektronski pošti pošlje Zdravilni list, ki ga Quantec® izdela na osnovi skeniranja njegovega bipolja. Quantec® podpora nevrolingvističnega programiranja se tako lahko začne. 
 
Kliknite za dodatne informacije in naročilo energetske zdravstvene diagnostike s psihosomatiko z napravo Quantec®.
 
*Vir:
Revija Jana (2012), revija Jana, članek Jaz sem kreator usod, št. 47, november 2012, str. 10