Bioterapija osebno

 
 

Možnosti bioenergetike so danes tako velike...

Marjan Ogorevc,
Bioterapevt, predavatelj, avtor knjig

Alternativno zdravljenje, bioterapija z bioenergijo se izvaja štiri (4) zaporedne dni, da bi lahko dosegli optimalne rezultate. Bioterapijo izvajamo individualno na naši lokaciji v Ljubljani, saj se tako lahko povsem posvetimo klientu in ga obravnavamo z vso skrbnostjo in zaupnostjo, kar je pri skupinski obravnavi težko zagotoviti. Pri določenih vrstah bolezni je potrebno opraviti več bioterapevtskih ciklov 4-ih dni z vmesnim nekaj tedenskim premorom. Posameznega klienta se obravnava od 15-45 minut tekom 4-dnevnega bioterapevtskega cikla, odvisno od vrste bolezni. Za potrebe bioterapije ni potrebno slačiti oblačil ali se sezuvati, sama bioterapija pa se izvaja stoje in sede.
 

Bioterapija individualno na Vašem domu

Bioterapije se izvajajo tudi individualno na Vašem domu. Potek bioterapije je enak kot je navedeno zgoraj, kar pomeni, da zaradi optimalnih učinkov traja štiri (4) zaporedne dni, le, da se obravnava odvija individualno pri Vas doma. Velja za kliente iz Ljubljane in okolice.

Priporočilo

Če se odločate za bioterapevtsko zdravljenje nekoga od družinskih članov, lahko priložnost obiska bioterapevta pri Vas doma izkoristijo tudi drugi, zdravi člani družine, na katerih se lahko izvede preventivna bioterapija, ki utrjuje imunski sistem, in odpravlja različne blokade. To je ključna prednost individualnega izvajanja bioterapije na Vašem domu, saj tako več članov družine izkoristi možnost tretmana brez izgube časa in vožnje na lokacijo.

Energetski pregled stanja s slikanjem avre

Pri nas slikanje avre izvajamo z najnovejšo, originalno Kirlianovo GDV kamero dr. Korotkova, in uporabljamo najnovejšo programsko opremo GDV 2012, ki ima izboljšan algoritem za preračunavanje in dodanih precej več organov, za katere sistem ugotavlja energetska neskladja. Opravljena energetska diagnostika je tako natančnejša, zanesljivejša in daje več informacij kot GDV kamere starejšega tipa.

Po opravljenem slikanju avre klientu interpretiramo podatke in mu naknadno po elektronski pošti pošljemo lično izdelano poročilo v elektronski obliki z vsemi zajetimi podatki in grafičnimi prikazi stanja.
 

Mentalna priprava na bioterapijo

Na bioterapiji se poskušajte popolnoma sprostiti in prepustiti, da bioenergija naredi svoje. V kolikor imate hude mentalne blokade je proces zdravljenja oslabljen in upočasnjen. Kljub temu uspešnost bioterapije ni pogojena z vero v bioterapevta oz. bioenergetika ali metodo, niti ne zahteva nikakršnih posebnih ritualov, nošenja amuletov, posebnega načina življenja, prehrane ipd.

Vsekakor pa zahteva močno osebno prepričanje v ozdravitev! Brez tega prepričanja, ki je temelj procesa zdravljenja, ne morete pričakovati vidnejšega izboljšanja stanja.

Jamčimo izboljšanje stanja ali pa Vam vrnemo denar!

Prvi in zaenkrat edini v Sloveniji ponujamo jamstvo na izboljšanje stanja pri zdravljenju v našem sistemu celostnega komplementarnega zdravljenja z vračilom denarja. Sistemsko zdravljenje™ vključuje pakete Basic, Advanced in Master, ki vsak zase k delu na klientu progresivno dodajajo preverjene metode zdravljenja na eteričnem (fizičnem), astralnem (čustvenem), mentalnem in duhovnem nivoju, zato ponujajo optimiziran nabor različnih komplementarnih storitev ter za klienta predstavljajo najboljše razmerje med stroški in doseženimi rezultati. Pri nas torej plačate rezultate in nič drugega. V primeru, da pri komplementarnem zdravljenju ne bomo dosegli izboljšanja stanja, Vam vrnemo denar! Več o jamstvu izboljšanja stanja z vračilom denarja poiščite v splošnih pogojih in podrobnejšem opisu posameznih paketov.


Priporočilo: energetska diagnostika psihosomatike

Ali veste, da je za kar 86% bolezni in zdravstvenih težav, vzrok v psihosomatiki? Z nemško napravo Quantec®, ki je leta 2010 prejela tudi zlato medaljo za inovacijo na medicinskem področju, lahko izvedemo ekspertno energetsko diagnostiko psihosomatike, ki pove, katera so tista zavestna in nezavedna emocionalna področja, ki potencialno lahko vplivajo na nastanek določenih bolezni v prihodnosti. Prav tako se z napravo Quantec® lahko izvede tudi diagnostika psihosomatskega ozadja že obstoječih bolezni na osnovi simptomatike. Quantec® lahko na osnovi simptomov in skeniranja biopolja klienta, razbere, katera psihosomatska ozadja so odgovorna za nastanek njegovih bolezenskih težav. Quantec® je prvi radionični aparat na svetu, ki poleg energetske zdravstvene diagnostike, pove tudi kakšno je psihosomatsko ozadje klientovih težav, torej katera so tista emcionalna področja, ki so privedla do nastanka bolezenskih težav.

Na osnovi energetske zdravstvene diagnostike s psihosomatskim ozadjem, Quantec® nato izdela podporni program (t.i. Zdravilni list), ki na osnovi kvantno-fizikalnih procesov, v določenem časovnem intervalu pošilja klientu terapijo - zdravilne informacije iz svoje bogate baze podatkov, v kateri je preko 50.000 podatkovnih substanc in informacij z različnih področij, ne glede na to, kje se nahaja objekt in s čim se ukvarja tisti trenutek.

Energetska diagnostika psihosomatike se izvede na daljavo na osnovi klientove fotografije. Postopek je hiter in natančen. Klientu se v telefonski konzultaciji predstavijo rezultati energetske diagnostike ter se mu po elektronski pošti pošlje Zdravilni list, ki ga Quantec® izdela na osnovi skeniranja njegovega bipolja. Quantec® podpora nevrolingvističnega programiranja se tako lahko začne. 
 
Dodatne informacije in naročilo energetske zdravstvene diagnostike s psihosomatiko z napravo Quantec®.