Pogosta vprašanja o Tesla metamorfozi

 
 

Ni neumnih vprašanj, neumen je tisti, ki ne vpraša.

Pregovor

1. Kaj je Tesla metamorfoza™?

Tesla metamorfoza™ je energijsko uravnoteženje celotnega človeškega bitja. Ne zdravi direktno človekovih bolezni, temveč osebo kot celoto, z vsem njenim energetskim in duševnim poljem. Tesla metamorfoza™ je nova oblika zdravljenja, ki kreira kompleksno metamorfozo človeškega telesa, tako, da ga privede v popolno ravnovesje svetlobe. Ta iniciira rekonstrukcijo 12-ih originalnih verig DNK človeka in ga privede v harmonijo s frekvenco DNK planeta zemlje in celotnega Vesolja. Tesla metamorfoza™ pri delovanju izkorišča Teslino skalarno energijsko frekvenco, ki je po svoji fizikalni zasnovi neherzna, zato se razlikuje od vseh ostalih metod energijskega zdravljenja, kot je reiki, klasična bioenergoterapija itd., ker za razliko od omenjenih, skalarna energijska frekvenca z oddaljenostjo postaja močnejša. Skalarna energijska frekvenca prihaja neposredno iz aktivnega Polja oz. etra. Tesla metamorfozo™ je osnovala svetovno znana zdravilka Anja Petrović iz Avstralije, ki je dolga leta delala skupaj z dr. Ericom Pearlom, ki je svetu predstavil veliko bolj eksponirano ponovno povezavo (reconnection), vendar v obeh primerih govorimo o istih energijskih frekvencah.

2. Kakšen je namen zdravljenja s Tesla metamorfozo™?

Tesla metamorfoza™ daleč presega vse metode zdravljenja, ki smo jih imeli na voljo do sedaj, saj resnično prodira v samo bistvo s tem, da človeka ne zdravi samo v fizičnem smislu, pač pa ga uravnovesi in ponovno poveže z njegovim pravim izvorom, kot svetlobno bitje. Frekvence, ki delujejo pri tej vrsti zdravljenja, so celovite, kar so ugotovili tudi znanstveniki, njihova vloga pa je, da nas podprejo kot telesno, mentalno, čustveno in, duhovno bitje na naši evolucijski poti. Uravnovešanje ima v tem kontentu precej globlji pomen, kot smo ga poznali do sedaj pri klasičnih energijskih metodah zdravljenja. Frekvence svetlobe in zdravilnih informacij nam med procesom zdravljenja odvzamejo tisto omejitev, ki je tisti trenutek pripravljena na umik, da bi se klient lahko premaknil na višjo raven svojega evolucijskega napredka. Lahko je to bolečina v križnem delu hrbtenice, zaradi katere je klient tudi prišel na obravnavo, ni pa nujno. Mogoče hrbtenica naenkrat ozdravi, lahko pa tudi ne, se pa zato v klientu razreši kaj drugega, in bo ta oseba naredila določene korake v svojem življenju, ki jih prej ni zmogla. Tako je bila bolečina v križu le povod oz. sprožilec za premik na čustveni ali mentalni ravni. Zato Tesla metamorfoza™ ni simptomatsko zdravljenje bolezni. Nezavedno nas vodijo frekvence svetlobe in zdravilnih informacij, ki usmerjajo celotno našo bit. To je morda bolniku, ki išče le fizično ozdravitev, kar je razumljivo, težko razumeti, vendar pa je nujni korak do nečesa veliko večjega, to pa je evolucija do stanja, v katerem nam sploh ne bi bilo več potrebno zboleti, in to je cilj, kateremu je vredno posvetiti vso pozornost in vanj vložiti ves svoj napor. 

Energetski pregled stanja s slikanjem avre

Pri nas slikanje avre izvajamo z najnovejšo, originalno Kirlianovo GDV kamero dr. Korotkova, in uporabljamo najnovejšo programsko opremo GDV 2012, ki ima izboljšan algoritem za preračunavanje in dodanih precej več organov, za katere sistem ugotavlja energetska neskladja. Opravljena energetska diagnostika je tako natančnejša, zanesljivejša in daje več informacij kot GDV kamere starejšega tipa.

Po opravljenem slikanju avre klientu interpretiramo podatke in mu naknadno po elektronski pošti pošljemo lično izdelano poročilo v elektronski obliki z vsemi zajetimi podatki in grafičnimi prikazi stanja.
 

3. Kakšna je razlika med Tesla metamorfozo™ zdravja in Tesla metamorfozo™ svetlobnega telesa?

Razlika med Tesla metamorfozo™ zdravja in Tesla metamorfozo™ svetlobnega telesa je v namenu. Tesla metamorfoza™ zdravja predstavlja zdravljenje na telesnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem nivoju, in v osnovi vključuje tudi nekatere prvine Tesla metamorfoze™ svetlobnega telesa, kot je na primer zdravljenje s frekvencami svetlobe in zdravilnih informacij. Ravno ta del je tisti, ki dela Tesla metamorfozo™ zdravja tako celovito in učinkovitejšo od vseh ostalih metod zdravljenja, ki smo jih imeli na voljo do sedaj. Tesla metamorfoza™ se izvede v treh srečanjih, med katerimi ne sme biti več kot en teden premora. Cikel tridnevnih seans običajno izvajamo v ponedeljek, sredo in petek, če ni s klientom dogovorjeno kako drugače. Posamezna seansa traja približno 30 minut.

Namen Tesla metamorfoze™ svetlobnega telesa je povezovanje energetskih tokov (aksiatonalnih linij) in centrov (čaker) v človeškem telesu, z energijsko mrežo zemlje in širše s celotnim Vesoljem, ki ga ponovno privedejo v popolno ravnovesje svetlobe. Ta proces omogoča rekonstrukcijo originalnih 12-ih verig DNK in ponovno vzpostavlja resonanco frekvence DNK človeka z DNK zemlje in Vesolja. S tem postopkom se povečajo človekovi potenciali, zmožnost telesa, da ohranja zdravje, na višjo stopnjo pa se dvigne tudi nivo energetske zavesti človeka. Izdatno se poveča pretok svetlobe in zdravilnih informacij med človekom in zemljo ter Vesoljem, kar bi lahko primerjali s širokopasovno internetno povezavo v primerjavi s klasičnim ISDN prenosom podatkov. Ta natančno določen proces se izvede samo enkrat v življenju v dveh zaporednih srečanjih po 45 minut, v nobenem primeru pa med njima ne sme biti več kot en (1) dan premora. Tesla metamorfoza™ svetlobnega telesa je torej "upgrade" ali nadgradnja Tesla metamorfoze™ zdravja, ki človeka pripelje na nov, višji kakovostni nivo v fizičnem, mentalnem in duševnem smislu. Vsa tri področja so namreč enako pomembna in nobeno nima prednosti pred drugim.

In čeprav ta dva procesa nista popolnoma ločena, je za uživanje vseh prednosti obeh procesov, Tesla metamorfozo™ zdravja in Tesla metamorfozo™ svetlobnega telesa treba izkusiti ločeno.

4. Ali je potrebno praktiku Tesla metamorfoze™ povedati za diagnozo svoje bolezni?

Naj se sliši še tako nenavadno - in vsekakor drugače, kot ste vajeni pri uradni medicini, pri Tesla metamorfozi™ praktiku ni potrebno vedeti za diagnozo Vaše bolezni. Še več - manj, ko ve kakšne zdravstvene težave imate, bolje to vpliva na proces zdravljenja. Zakaj? Na to vprašanje lahko odgovorimo z dveh vidikov. Prvič: sodeč po tem, kar smo videli doslej, ni ničesar, česar se s Tesla metamorfozo™ ne bi moglo pozdraviti. Ozdravitve bolezni kot so rak, AIDS in druge avtoimune bolezni, multipla skleroza, epilepsija, sindrom kronične utrujenosti, artritis, priprojene napake in številne druge težave, niso nič nenavadnega.

Po drugi strani pa je treba razumeti, da se s Tesla metamorfozo™ ne zdravi bolezni (simptomatsko), pač pa človeka kot celoto. Če bi zdravili tri ljudi z enako diagnozo in simptomi, bi dobili tri različne rezultate. Bolezen ima svoj namen in smisel. Uspešnost zdravljenja je namreč odvisna od tega, kaj je v danem trenutku najprimernejše za to osebo in njeno življenjsko pot. V resnici ne vemo, zakaj zbolimo oz. imamo težave z zdravjem. Nekateri zato, da se naučijo dajati ljubezen, drugi zato, da jo prejmejo, spet tretji, da se lahko nečesa naučijo in spremenijo, četrti pa morda zato, da se nečesa naučijo njihovi bližnji. Bolezen je namreč pot skozi krizo in premagovanje te krize. Ne vemo, kako deluje Vesolje, zato moramo zaupati, da za vse obstaja razlog, da ima vse svoj smisel.

Prav tako ni potrebno, da ste bolani, da bi imeli koristi od Tesla metamorfoze™, kajti zdravljenje s Tesla metamorfozo™ prinaša evolucijo zavesti, potencialov in sposobnosti. Ozdravitev fizičnih bolezni ni nič nenavadnega, a to so le vidni telesni odzivi. Tesla metamorfoza™ pa pred tem pogosto zdravi globlje, v naši duši, razumu in psihi. Ravno zaradi teh vzrokov se pri Tesla metamorfozi™ ne osredotočamo na simptome, postavljanje diagnoz, usmerjanje na določen problem ali rezultat, temveč na človeka kot celoto. Tesla metamorfoza™ nas podpre tam, kjer je za nas v danem trenutku najbolj primerno in na način, ki je v naše največje dobro, da postanemo bolj celostni in zaživimo svoj namen.

5. Zakaj je potrebno opraviti tri seanse?

Včasih je za vidni rezultat dovolj že eno samo srečanje, pri nekaterih klientih pa se morda izkaže, da bi jim koristilo tudi še četrto zdravljenje. Cikel zdravljenja pa vključuje tri srečanja, saj je to optimalno, ker se telo z vsakim novim srečanjem še bolj poveže z novimi frekvencami, poleg tega pa to ni zdravljenje, kot ga pozamo pri drugih tehnikah, ki se konča tisti trenutek, ko odidete domov: zdravljenje s Tesla metamorfozo™ deluje tudi še potem, ko je cikel treh srečanj že zaključen. Telo, celice in DNK dobijo informacijo o zdravih vibracijah ter začnejo počasi tudi same vibrirati in delovati na ta nov način, za to pa je potreben čas. Prvi vidni rezultati se torej ponavadi pokažejo že v prvih treh srečanjih, končni uspeh pa je viden pozneje - včasih celo šele po dveh mesecih. Za tem ciklov terapije s Tesla metamorfozo™ za razliko od ostalih metod energijskega zdravljenja, ne ponavljamo, saj ne bi imelo več nobenega pravega učinka, pa tudi sicer se vse, kar se ima zgoditi, zgodi med enim tridnevnim ciklom. Po opravljeni Tesla metamorfozi™ zdravja pa se priporoča še Tesla metamorfoza™ svetlobnega telesa, ki je enkraten proces, ki se ga opravi enkrat v življenju.

6. Ali se lahko Tesla metamorfozo™ opravi večkrat?

Zaradi zagotavljanja optimalnih učinkov, posamezen cikel Tesla metamorfoze™ zdravja vključuje tri (3) srečanja, nato pa sledijo procesi zdravljenja, ki se v telesu klienta odvijajo še tudi naslednja dva meseca. Ker lahko sčasoma pride do določenih sprememb v telesu (poškodbe ali novo nastale bolezni), se lahko pozneje ponovno opravi cikel Tesla metamorfoze™ zdravja treh (3) srečanj, vendar med posameznimi cikli ne sme miniti manj kot tri (3) mesece. Vsekakor pa po opravljenem ciklu treh (3) srečanj, ne nadaljujemo več z izvajanjem seans, saj ne bi bilo več nobenega bistvenega izboljšanja stanja, kot se ga lahko doseže s tremi srečanji. Prav tako tudi ne ponavljamo ciklov za isto vrsto bolezni, za katero se je že izvajal cikel Tesla metamorfoze™ zdravja. Če torej po opravljenem ciklu treh (3) srečanj ne pride do izboljšanja zdravstvenega stanja ali celo ozdravitve, je potrebno sprejeti dejstvo, da tokrat morda ni bil pravi čas za fizično ozdravitev (tudi bolezen ima za določenega človeka včasih svoj natanko definiran namen, na katerega ni možno vplivati niti z energetskim zdravljenjem), prav gotovo pa so se zgodili drugi, nič manj pomembni procesi na duševnem ali celo duhovnem nivoju, ki pa vodijo v veliko pomembnejšo in dolgoročnejšo ozdravitev duše, če upoštevamo, da je tokratno življenje le ena izmed mnogih inkarnacij naše večne duše.

7. Kaj se občuti med terapijo in po njej?

Značilni občutki, ki jih lahko čutite med seanso (odebeljene so tiste senzacije, ki jih klienti izpovedujejo največkrat):

- občutek mravljinčenja po telesu
- valovanje energije po telesu
- toploto, hlad...
- globoko, sproščeno dihanje
- nehoteni in nenadzorovani premiki rok, nog, oči itd.
- sprememba vzorca dihanja
- pogostejša potreba po požiranju
- občutek lebdenja
- videnje različnih barv
- občutek svetlobe, ki potuje po telesu
- občutek valovanja notranjih organov
- občutek, da je preko njih zapihal hladen veter
- prijeten občutek, da jih nekaj odnaša stran
- videnje podob in prizorov kot v sanjah
- občutek, da jih nekaj nežno ziba ali se jih dotika
- zvok glasbe, podoben celim orkestrom, ali drugi nenavadni zvoki
- zvok dihanja tretje osebe ob ušesu
- ...

Vtisi klientov po zdravljenju s Tesla metamorfozo™, ki jih izpovedujejo v prvih 14-ih dneh:

- občutek notranjega miru in zadovoljstva
- občutek, da se izboljšuje tudi zdravje na fizični ravni
- več energije in veselja do življenja
- niso več tako občutljivi na stresne okoliščine
- boljše počutje na vseh ravneh
- bolečine se zmanjšajo ali izginejo
- nimajo več težav z nespečnostjo
- večja odpornost imunskega sistema
- ...

8. Ali mi jamčite ozdravitev moje bolezni?

Smo prvi in zaenkrat edini v Sloveniji, ki zagotavljamo izboljšanje stanja s 100% vračilom denarja (odvisno od izbranega paketa sistema zdravljenja AuraPump™). V kolikor ne bomo dosegli izboljšanja stanja, objektivno dokazanega s kontrolnim slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero, Vam vrnemo denar. Pri nas plačate samo rezultate in nič drugega.

Pri Tesla metamorfozi™ se VEDNO zgodi zdravljenje, le da včasih ne na način, kot pričakujemo, da se bo zgodilo ali, da bi se moralo zgoditi. Bolnik največkrat hoče le ozdravljenje na fizični ravni, ne zanimajo pa ga vzroki oz. težave na čustveni in mentalni ravni. Seveda so možne in dokumentirane hipne ozdravitve, včasih pa se zdravljenje premakne globlje, na naš čustveni ali mentalni nivo, ki v nekaj tednih sproži določene premike v klientovem čustvovanju, in njegov spremenjen pogled na življenje vodi do ozdravitve tudi na drugih ravneh.

Jamčimo izboljšanje stanja ali pa Vam vrnemo denar!

Prvi in zaenkrat edini v Sloveniji ponujamo jamstvo na izboljšanje stanja pri zdravljenju v našem sistemu celostnega komplementarnega zdravljenja AuraPump™, z vračilom denarja. Sistem AuraPump™ vključuje pakete Basic, Advanced in Master, ki vsak zase k delu na klientu progresivno dodajajo preverjene metode zdravljenja na eteričnem (fizičnem), astralnem (čustvenem), mentalnem in duhovnem nivoju, zato ponujajo optimiziran nabor različnih komplementarnih storitev ter za klienta predstavljajo najboljše razmerje med stroški in doseženimi rezultati. Pri nas torej plačate rezultate in nič drugega. V primeru, da pri komplementarnem zdravljenju ne bomo dosegli izboljšanja stanja, Vam vrnemo denar! Več o jamstvu izboljšanja stanja z vračilom denarja poiščite v splošnih pogojih in podrobnejšem opisu posameznih paketov.


Ob tem je nujno pojasniti še nekaj dejstev:

1. NIKOLI se ne zdravi bolezni, temveč človeka kot celoto;
2. "Človek v resnici ne more ozdraveti, dokler ne spremeni svoje celotne narave in svojega pogleda nase in svet, saj je v tem poglavitni vzrok njegove bolezni. Uradna medicina sicer bolj posega v človeko telo, zdravilci pa tudi v enegijsko polje, kar utegne biti celo bolj škodljivo, če se bolnik hkrati s takšnim zdravljenjem ne skuša tudi izboljšati." (ruski zdravilec Lazarev);
3. "Zdravnik oziroma zdravilec prevzemata odgovornost samo za skrbno in strokovno opravljeno pomoč, ne pa za izid zdravljenja, ki je vedno v največji meri odvisen od pacienta (in njegovih dejanj v preteklosti)" (prof. dr. Igor Kononenko).

Iz zgoraj navedenega jasno izhaja, da je izjemno pomemben del enačbe tudi klient. Ljudje se odločno premalo zavedajo, da je zdravje dobrina, v katero je potrebno vlagati v obliki zdravega načina življenja, opuščanja škodljivih razvad ter razvijanja na vseh treh nivojih - fizičnem, duševnem in duhovnem.
 
Nadalje se je potrebno jasno zavedati, da praktik Tesla metamorfoze™ ne zdravi ničesar, pač pa po posredovanju zdravilne energije, telo naposled pozdravi samo sebe. Torej ni pravilno vprašanje: "Ali me boste ozdravili?", temveč: "Ali se bom ozdravil?" V primeru neuspeha bi se klient najprej moral obrniti nase, in potem v najslabšem primeru še na Vesolje, ki daje to zdravilno energijo. Praktik Tesla metamorfoze™ je v tej enačbi le posrednik energije oz. "sprožilec" skalarnih valov, zato je zadnji, ki lahko neposredno vpliva na ozdravitev. Tu je na mestu citat, ki ga je v zvezi s tem izrekel dr. Eric Pearl, "oče" Ponovne povezave, ki je dejal: "Če boste imeli srečo, se bo vaše ozdravljenje zgodilo v obliki, ki ste jo pričakovali. Če pa boste imeli resnično srečo, bo vaše ozdravljenje prišlo v obliki, na katero niste niti pomislili in jo je imelo Vesolje v mislih posebej za vas."

9. Ali Tesla metamorfoza™ nadomešča zdravljenje uradne medicine?

Tesla metamorfoza™ v nobenem primeru ne nadomešča zdravljenja uradne medicine. S tem v zvezi sledi nekaj pomembnih informacij:

1.Tesla metamorfoza™ zdravja ni namenjena diagnosticiranju ali nadomeščanju medicinskih ali psiholoških terapij;

2. Ne moremo vam zagotoviti, da boste ozdraveli na način, kot si želite oz. pričakujete sami (tega vam ne more zagotoviti niti uradna medicina), vam pa zagotavljamo, da bomo opravili Tesla metamorfozo™ zdravja z vsem znanjem, predanostjo, pozornostjo in se vam med samim trajanjem obiska popolnoma posvetil v Vaše najboljše dobro.

3. Priporočam vam, da kljub zdravljenju s Tesla metamorfozo™ ne opustite morebitnih predpisanih zdravil, postopkov ali zdravljenja pri uradni medicini, saj lahko največkrat šele ponovni izvidi pokažejo dejansko stanje in potrdilo izboljšanje zdravstvenega stanja. Na subjektivne občutke se namreč ni dobro pretirano zanašati.

17. Koliko stane Tesla metamorfoza™?

Za informacije glede višine izmenjave za Tesla metamorfozo™ in druga vprašanja, izpolnite kontaktni obrazec, ali nas pokličite po telefonu na številko 031 472 981.