Postopek slikanja avre z GDV kamero

 
 

Trenutno je edini način na svetu, ki omogoča beleženje majhnih fragmentov naših avričnih vibracij, Kirlianova tehnologija.

prof. dr. Igor Kononenko,
Fakulteta za računalniško in informatiko

Vsak prst je povezan z energetskimi meridiani, ki energetsko preskrbujejo notranje organe in sisteme v telesu, zato prsti vsebujejo informacije o stanju teh organov, ki jih razberemo iz analize s Kirlianovo GDV kamero. Preden se lotimo slikanja koron prstov, preverimo, ali ima klient roke suhe in jih v primeru povečanega potenja obrišemo, saj potni prsti ne dajejo objektivnih rezultatov. Prav tako je potrebno biti pozoren na zunanjo površinsko temperaturo na klientovi koži. S posebnim laserskim merilcem izmerimo temperaturo na obeh dlaneh in na vratnem delu pod ušesom. Temperaturna razlika na površini kože ne sme biti večja od 4 stopinj celzija, saj tudi v tem primeru rezultati niso objektivni. V primeru večjega odstopanja temperature je potrebno klienta aklimatizirati na prostor, kar največkrat storimo tako, da preprosto počakamo kakšnih 10 minut, da se klient umiri in uravnovesi.

Za tem začnemo slikati korone prstov s Kirlianovo GDV kamero. Najprej klientu na zapestje desne roke pripnemo ščipalko za ozemljitev, nato pa začnemo slikanje s palcem desne roke in končamo z mezincem desne roke, nato pa celoten postopek ponovimo tudi z levo roko. Tako so korone posnete, in sedaj lahko računalniški program slike koron prstov pretvori v analizo.

Računalniško generirana slika avre s spremljajočimi parametri

Najprej program izriše t.i. diagram, ki prikazuje stanje organov. Diagram je razdeljen na levo in desno polovico telesa, prikazuje pa našo psihično in fizično raven. Rdeča črta, ki je izrisana znotraj diagrama prikazuje stanje naših organov glede na slikanje koron prstov. Če je stanje na splošno slabše na levi strani diagrama, to kaže na psihično obremenitev, v kolikor pa je zaznati večji energetski primanjkljaj na desni strani diagrama, to kaže, da je klient bolj fizično obremenjen.

Rumeno polje v diagramu kaže na hiperaktivni nivo, kar pomeni, da se v telesu klienta začenjajo odvijati določeni procesi samozdravljenja, lahko pa kaže tudi na vnetne procese v telesu. Vrednosti, ki so v rumenem polju pomenijo, da ima telo še dovolj energetskih rezerv, da lahko večinoma sam sproži samoozdravitvene procese in uredi moteno energetsko stanje. Rdeče polje v diagramu pa kaže na primanjkljaj energije, kar pomeni, da je telo na tistih področjih že tako energetsko izčrpano, da več ne more sprožiti samoozdravitvenih procesov, pač pa potrebuje zunanjo pomoč. Vmes je še zeleno polje, ki pa kaže normalno stanje. Močno poudarjene »špice« v diagramu kažejo na kronične težave na področjih, ki jih zajema. Linija v diagramu naj bi bila čim bolj okrogla in enakomerna.

Če sedaj pogledamo konkreten primer klientke, vidimo, da ima izražen izrazit energetski primanjkljaj, ki se konkretno kaže na področju nadledvične žleze, žolčnika in desne ledvice, dodatno pa še na področju leve strani čeljusti in zob, danke, desne strani srca, imunskega sistema, jeter, koronarnih žil, ledvenega in vratnega področja vretenc, levega očesa, naraščajočega debelega črevesa, slepega črevesa, srca in ožilja, tankega črevesa, trebušne slinavke, vranice in urtino-genitalnega sistema. Na vseh teh organih je torej izražen energetski primanjkljaj, kar lahko vodi do zdravstvenih težav, zato klientka potrebuje zunanjo pomoč, da bi se ji nivo energije v avri ponovno dvignil in okrepil, s tem pa bi se procesi samozdravljenja prenesli tudi na fizični nivo.

Graf tudi kaže, da je slabša desna stran telesa, kar nam pove, da je klientka bolj fizično obremenjena, kar ne preseneča, saj je njena diagnoza rak na pljučih, ki se je sicer že toliko pozdravil, da tega organa diagram neposredno več ne kaže, je pa zato telo precej obremenjeno zaradi invazivnega kemičnega zdravljenja uradne medicine, ki se izvaja na klientki. To je tudi glavni razlog, da je klientka v takšnem energetskem primanjkljaju.

Pri nas slikanje avre izvajamo z najnovejšo, originalno Kirlianovo GDV kamero dr. Korotkova, in uporabljamo najnovejšo programsko opremo GDV 2012, ki ima izboljšan algoritem za preračunavanje in dodanih precej več organov, za katere sistem ugotavlja energetska neskladja. Opravljena energetska diagnostika je tako natančnejša, zanesljivejša in daje več informacij kot GDV kamere starejšega tipa.

Po opravljenem slikanju avre klientu interpretiramo podatke in mu naknadno po elektronski pošti pošljemo lično izdelano poročilo v elektronski obliki z vsemi zajetimi podatki in grafičnimi prikazi stanja.


V naslednji fazi nam program izriše sliko avre, ki jo je računalniško sestavil iz koron prstov, ki smo jih poslikali s Kirlianovo GDV kamero. Program nam pokaže frontalno (čelno) stran avre, in pa levo in desno stran. Najpomembnejši empirični podatek tukaj je ploščina avre, ki pove kako gosta je klientova avra. Višja kot je ta vrednost, boljše je, in obratno. Pri običajnem zdravem človeku ploščina znaša vsaj 25.000, pri klientki pa vidimo, da znaša samo dobrih 14.000, kar lahko vidimo tudi s prostim očesom, saj je še posebej v spodnjem delu zelo prekinjana in neizrazita. Na sliki energijskega polja vidimo avro izrisano z različnimi barvami, od katerih vsaka predstavlja en nivo avričnega telesa: svetlo modra prikazuje eterično telo, ki je energetski dvojnik fizičnega telesa, temno modra čustveno oz. astralno telo, temno roza barva prikazuje mentalni nivo, rumena pa duhovni nivo klienta.   

Pomemben podatek je tudi simetrija avre, izražena v odstotkih. Idealna, b.p. avra, kot rečemo, ima semetrijo od 96% naprej. Med 88-95% gre za nihanje na račun psiho-fizičnih motenj, med 75-87% gre za neravnovesje zaradi večjih psihičnih obremenitev, vrednosti, ki so nižje od 75% pa kažejo na popolno neravnovesje med psihičnim in fizičnim delom telesa ter tudi na težje bolezni.

Izjemno pomemben del slikanja avre je tudi pregled stanja energetskih centrov oz. čaker. Čakre so energijski centri, t.i. "transformatorji" energije, ki naše telo povezujejo z univerzalno, kozmično energijo. V različnih kulturah to energijo različno imenujejo, kot Chi, prana, orgon itd. To kozmično energijo čakre vsrkajo, razdelijo na sestavine in pošljejo po človekovih energetskih kanalih ali nadijih v žleze z notranjim izločanjem, živčevje in kri. Glavne čakre ležijo v sredini telesa, razporejene pa so od spodaj navzgor - od trtice do glave. Povezane so z živčnimi centri ob hrbtenjači in vplivajo na zdravje telesa in duha. Vsaka od sedmih čaker napaja pomembne organe v fizičnem telesu in je povezana z njej ustreznimi organi, žlezami in živčnimi spleti.
Čakre so pravzaprav stožčasti vrtinci, ki se zelo hitro vrtijo in presnavljajo energijo, barve čaker pa so povezane s frekvenco energije, ki jo čakra presnavlja pri določeni hitrosti. Glavnih čaker ali energetskih centrov je dvanajst. Prva in sedma čakra sta enojni, druga, tretja, četrta, peta in šesta pa so dvojne (sprejemna in oddajna), kot je prikazano na sliki. Pogoji za pravilno delovanje so, da se čakre vrtijo, da so odprte in neblokirane, t.j. energetsko pretočne. Več energije kot se pretaka skozi čakre, bolj je človek zdrav. Če čakra ne more presnavljati energije pravimo, da je blokirana. Tok energije je prešibek in posamezni deli telesa, ki jih določena čakra oskrbuje nimajo več ustrezne preskrbe z energijo, zato postopoma nastanejo okvare in motnje, ki jih zaznamo kot bolezen ali različne motnje na psihični ali fizični ravni človekovega bivanja. Stranske čakre so v vseh sklepih.

Pri klientki opazimo, da je stanje čaker precej kaotično. Na zgornjem grafu desno je prikazan energijski nivo čaker, pri čemer je stanje normale v razpon od -0,50 do 0,50, če pa je ploščica, ki predstavlja posamezno čakro izven zelega vodoravnega polja bodisi navzdol ali navzgor, pa govorimo že o blokadi čakre, kar pomeni, da ni več zmožna presnavljati energije in jo dovajati notranjim organom, zato bo na tistih delih tak človek prej ali slej zagotovo zbolel, v kolikor ne bo uredil vprašanja blokiranih oz. nepravilno delujočih čaker.
Pri klientki vidimo, da so prve kar štiri čakre blokirane, saj so izven zelega polja, peta, grlena čakra pa je v energijskem primankljaju, kar pomeni, da njeno delovanje ni optimalno, čeprav še ni blokirana kot preostale štiri. Spodnji graf pa kaže na psiho-fizično neravnovesje čaker. Pri klientki je tako prva čakra v psihičnem neravnovesju, tretja in četrta pa v fizičnem neravnovesju, pri čemer sta obe čakri tudi že blokirani, zato pretoka energije skoznje ni več.


Za dodatne informacije ali prijavo na energetski pregled stanja organov, žlez z notranjim izločanjem in energetskih centrov oz. čaker s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero izpolnite kontaktni obrazec, ali nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981.