Druga, spolna čakra (Swadhisthana)

 
 

Čakre omogočajo izmenjavo naše energije z univerzalno.

Bogdan Zepan,
mojster Usui Do reikija in Ai Zenrei o glavnih funkcijah čaker

Osnovni podatki:

BARVA: oranžna

LOKACIJA: leži tik nad genitalijami, nekaj prstov pod popokom.

POVEZAVA: Povezana je s spolnimi žlezami in vpliva na reprodukcijski sistem ter na naše delovanje, učenje in ustvarjanje.

AVRIČNO TELO (NIVO): astralno telo - nižji čustveni aspekt (telesni nivo).

PODROČJE VPLIVA: kaže tudi na naš odnos do spolnosti, kakovosti ljubezni do partnerja, dajanje ter sprejemanje telesnega, umskega in duhovnega zadovoljstva. Poleg tega vpliva tudi na količino spolne energije.

DUHOVNI VIDIKI: občutenje (odnosi) ter spoštovanje samega sebe in drugih.

 

 

"Če čakra ne zmore presnavljati energije, pravimo, da je blokirana..., zato postopoma nastajajo okvare in motnje, ki jih zaznavamo kot bolezen..."

                                                                                                                                                        Revija VIVA

Čakre največkrat blokirajo psihosomatski vzroki ali škodljiva sevanja zemeljskega in tehničnega izvora. Ali Vaši energetski centri delujejo pravilno? Preverite z energetskim pregledom s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero.


Psihični vplivi nedelujočega energetskega centra oz. čakre

Če je druga čakra blokirana ali zaprta, se lahko pojavijo čustveno neravnovesje, nesprejemanje nasprotnega spola ali odvisnost od ljubezni, na splošno težave v partnerstvu, zmanjšan ali nenormalno povišan libido, odvisnost od pozornosti drugih, zaprtost vase, nesprejemanje lastne odgovornosti, manjvrednostni kompleksi, preveč moškosti oz. moške energije pri ženskah in preveč ženskosti oz. ženske energije pri moških, pomanjkanje ustvarjalnosti in domišljije, težave z učenjem in pomnjenjem, razstresenost, brezvoljnost, malodušje, razdražljivost, strah pred izgubo materialnih dobrin, partnerja, strah pred prevarami, strah pred fizično šibkostjo, strah pred prihodnostjo, strah pred uspehom, odvisnosti (od alkohola, hrane, pomirjeval, mamil, antidepresivov) itd.

Fizični vplivi nedelujočega energetskega centra oz. čakre

Če je druga čakra blokirana ali zaprta, se lahko pojavijo spolne težave (pri ženskah se to kaže v nezmožnosti doživljanja orgazma ali sprejemanja spolnih užitkov, pri moških pa v prezgodnjem izlivu in erektilnih motnjah), težave s plodnostjo, strah pred rojstvo otrok, bolečine v križu (lumbalni del) in kolkih, herpes in druge spolne bolezni, težave z mehurjem, boleče in neredne menstruacije, ciste na jajčnikih, miomi, menoragija (premočno krvavenje med mestruacijami), izrazitejši predmenstrualni sindrom, neplodnost, tumorji ali rak na ženskih organih, težavna menopavza, pri moških pa impotenca ali težave s prostato, zmanjšano delovanje sečil, hormonske težave, tudi težave s presnovo in prebavo (napihnjenost trebuha, zaprtje, vetrovi, diareja itd.), debeljenje v predelu bokov, bolezni limfnih poti in bezgavk (edemi, vnetja, limfomi itd.), alergije itd.


Za dodatne informacije ali prijavo na pregled stanja Vaših energetskih centrov oz. čaker s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero izpolnite kontaktni obrazec, ali nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981.