Šesta, čelna čakra (Ājñā)

 
 

Čakre človeku posredujejo informacije iz njegove okolice.

Bogdan Zepan,
mojster Usui Do reikija in Ai Zenrei o glavnih funkcijah čaker

Osnovni podatki:

BARVA: indigo modre barve, pravijo ji tudi tretje oko.

LOKACIJA: leži na območju tretjega očesa, v sredini nad nosnim korenom.

POVEZAVA: povezana je s hipofizo.

AVRIČNO TELO (NIVO): nebeško telo - univerzalno emocionalni aspekt in tudi višji mental (duhovni nivo).

PODROČJE VPLIVA: uravnava delovanje drugih žlez z notranjim izločanjem ter upravlja z malimi možgani, levim očesom, nosom, ušesi in živčnim sistemom.

DUHOVNI VIDIKI: ljubim življenje in univerzalno, sprejemanje lastne odgovornosti.

 

 

 

"Če čakra ne zmore presnavljati energije, pravimo, da je blokirana..., zato postopoma nastajajo okvare in motnje, ki jih zaznavamo kot bolezen..."

                                                                                                                                                        Revija VIVA

Čakre največkrat blokirajo psihosomatski vzroki ali škodljiva sevanja zemeljskega in tehničnega izvora. Ali Vaši energetski centri delujejo pravilno? Preverite z energetskim pregledom s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero.


Psihični vplivi nedelujočega energetskega centra oz. čakre

Če je šesta čakra blokirana ali zaprta, se lahko pojavijo strah pred disciplino, strah pred zaupanjem vase in drugim, nesposobnost pravilne presoje, halucinacije in obsesije, težave s koncentracijo, enostranskost, nočne more, motnje sanjanja, težave z vizualizacijo in imaginacijo, naši mentalni koncepti so lahko zmedeni, predstave o stvarnosti pa napačne in negativne. Od odprtosti te čakre je odvisna sposobnost izvajanja idej. Če je center zaprt, imamo velike težave pri uresničevanju zamisli, razlikovanju dobrega od slabega, lahko se nas vodi, sugerira karkoli itd.

Fizični vplivi nedelujočega energetskega centra oz. čakre

Če je šesta čakra blokirana ali zaprta, se lahko pojavijo težave s sinusi, migrene in glavoboli, težave z očmi (kratkovidnost, daljnovidnost, astigmatizem, školjenje, glavkom, konjuktivitis, iritis itd.) in sluhom (šumenje, izguba sluha, vnetje ušes), ravnotežjem (vrtoglavica, omotica), kožo, zobmi, s hipofizo (endokrilno neravnovesje), presnovne motnje, disleksija, očesna mrena, živčni zlom, depresija, shizofrenija, možganska kap in možganski tumorji itd. 


Za dodatne informacije ali prijavo na pregled stanja Vaših energetskih centrov oz. čaker s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero izpolnite kontaktni obrazec, ali nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981.