Prva, korenska čakra (Muladhara)

 
 

Čakre naši avri dovajajo svežo univerzalno energijo.

Bogdan Zepan,
mojster Usui Do reikija in Ai Zenrei o glavnih funkcijah čaker

Osnovni podatki:

BARVA: rdeča

LOKACIJA: leži na začetku hrbtenice, ob trtici.

POVEZAVA: Povezana je z nadledvičnimi žlezami ter upravlja s hrbtenico in z ledvicami. Povezana je z delovanjem telesa in s telesnimi občutji ugodja/bolečin.

AVRIČNO TELO (NIVO): eterično telo - telesni nivo.

PODROČJE VPLIVA: če deluje pravilno, človek čuti močno voljo do življenja, ki se odraža v telesni moči ter odločnem in vitalnem vedenju.

DUHOVNI VIDIKI: obstajam - zavedanje samega sebe.

 

 

 

 

"Če čakra ne zmore presnavljati energije, pravimo, da je blokirana..., zato postopoma nastajajo okvare in motnje, ki jih zaznavamo kot bolezen..."

                                                                                                                                                        Revija VIVA

Čakre največkrat blokirajo psihosomatski vzroki ali škodljiva sevanja zemeljskega in tehničnega izvora. Ali Vaši energetski centri delujejo pravilno? Preverite z energetskim pregledom s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero.


Psihični vplivi nedelujočega energetskega centra oz. čakre

Če je prva čakra blokirana ali zaprta, se lahko pojavijo duševna in telesna utrujenost, brezvoljnost, izogibanje telesnim aktivnostim, občutek šibkosti, telesne nezmožnosti, plahost, upiranje spremembam, nefleksibilnost, molčečnost (zapiranje vase ali prevelika potreba po govorjenju), prevelika potreba po ljubezni in pozornosti, stalno prigovarjanje in ugovarjanje sebi in drugim, občutek nepovezanosti, nepripadnosti, izkočenosti iz skupnosti (družine, družbe, službe itd.), potreba po izoliranosti in umiku v osamo, depresija, potreba po pridobivanju materialnih dobrin (strah pred izgubo), potreba po varnosti, pomanjkanje samozavesti, občutek, da izgubljamo tla pod nogami in se nam vse podira, občutek sramu, strah pred neuspehom, obremenjevanje s preteklostjo ali prihodnostjo, slaba samopodoba, nezadovoljstvo z lastnim obvladovanjem situacij, strah pred nepopolnostjo, strah pred lastno močjo itd.

Fizični vplivi nedelujočega energetskega centra oz. čakre

Če je prva čakra blokirana ali zaprta, se lahko pojavijo bolezni sklepov (predvsem nožnih, artritis itd.), hemoroidi, išias, tumorji ali rak na tem območju, bolezni krvih žil in motnje v cirkulaciji (hladna stopala in tudi roke, razširjene vene, hemeroidi, visok ali nizek krvni tlak, krvavitne iz nosu itd.), slaba krvna slika (anemija, motnje strjevanja krvi itd.), glavobol, zaprtost in težave z debelim črevesjem, težave z ledvicami in mehurjem (cistitis, pogosto uriniranje, močenje postelje, vnetje ledvic, ledvični kamni), bolečine v kolkih in spodnjem delu hrbtenice, osteoporoza, ekcemi, alergije, levkemija, vse vrste kroničnih bolezni, težave z zobmi in dlesni, nespečnost, kronični občutek utrujenosti, hieraktivnost, previsoka ali prenizka telesna teža (metabolizem), spolne težave (impotenca, nožnični herpes itd.), težave s stopali (glivična vnetja) itd.


Za dodatne informacije ali prijavo na pregled stanja Vaših energetskih centrov oz. čaker s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero izpolnite kontaktni obrazec, ali nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981.