Sedma, kronska čakra (Sahasrāra)

 
 

Od delovanja čaker je odvisen pretok naše energije. Več kot imamo energije, bolj zdravi smo fizično kot tudi psihično.

Bogdan Zepan,
mojster Usui Do reikija in Ai Zenrei o glavnih funkcijah čaker

Osnovni podatki:

BARVA: vijolične ali lila barve.

LOKACIJA: leži na vrhu glave, tik za temenom.

POVEZAVA: ustreza češariki.

AVRIČNO TELO (NIVO): nebeško telo - univerzalno emocionalni aspekt in tudi višji mental (duhovni nivo).

PODROČJE VPLIVA: upravlja z velikimi možgani, z desnim očesom, z živčnim in mišičnim sistemom, s kožo.

DUHOVNI VIDIKI: ljubim življenje in univerzalno, sprejemanje lastne odgovornosti.

 

 

 

 

"Če čakra ne zmore presnavljati energije, pravimo, da je blokirana..., zato postopoma nastajajo okvare in motnje, ki jih zaznavamo kot bolezen..."

                                                                                                                                                        Revija VIVA

Čakre največkrat blokirajo psihosomatski vzroki ali škodljiva sevanja zemeljskega in tehničnega izvora. Ali Vaši energetski centri delujejo pravilno? Preverite z energetskim pregledom s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero.


Psihični vplivi nedelujočega energetskega centra oz. čakre

Če je sedma čakra blokirana ali zaprta, se lahko pojavijo pomanjkanje samozaupanja, duhovna oziroma osebnostna kriza, strah pred lastnim razvojem in spoznavanjem samega sebe, občutek, da je naše življenje nesmiselno, negotovost, neodločnost, vodljivost, odprtost za tuje ideje, ideale, ki pa niso vedno dobri za nas, potreba po sočustvovanju drugih do nas, strah pred osamo, težave s koncentracijo, duhovni cinizem in ateizem, pretirano izpostavljanje intelekta, racionalnega in logičnega, toga življenjska prepričanja, duhovna odvisnost, pasivnost, nezmožnost najti rešitve zase in svoje probleme, vrtenje v krogu, lambirintu, iz katerega ne najdemo izhoda itd.

Fizični vplivi nedelujočega energetskega centra oz. čakre

Če je sedma čakra blokirana ali zaprta, se lahko pojavijo glavoboli, ki so včasih tako močni da nas onesposobijo, tumorji, duševne bolezni (manična depresija, shizofrenija, psihoze, nevroze), epilepsija, možganski tumorji, meningitis, Parkinsonova bolezen, otekanja telesa, občutek čelade - oklepa na glavi, pritisk na glavi, degenerativne bolezni, težave s kostmi, motnje živčnega sistema, težave lasišča (izpadanje las itd.), genetske motnje, kostni rak itd.


Za dodatne informacije ali prijavo na pregled stanja Vaših energetskih centrov oz. čaker s slikanjem avre s Kirlianovo GDV kamero izpolnite kontaktni obrazec, ali nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981.